Alanyaspor farklı kazandı

Alanyaspor farklı kazandı
Alanyaspor hazırlık maçında Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü’nü Efecan, Cisse (2) ve Bakasetas’ın golleriyle 4-0 yendi. 
Alanyaspor Topuk Yaylası kampındaki 3’üncü hazırlık maçında Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü’nü 4-0 mağlup etti. Karşılaşmanın 15’inci dakikasında Salih’in ara pasıyla sağdan hareketlenen Efecan Karaca tek topta Cisse’yi gördü. Cisse’nin kafa vuruşu auta gitti. 16'ncı dakikada yine Salih'in ara pasıyla sağdan hareketlenen Efecan Karaca tek topta bu kez Siopis'i gördü. Siopis'in şutunda kaleci topu son anda kornere çeldi. 22'nci dakikada gelişen kontra atakta Salih'in pasıyla yine Efecan hareketlendi. Efecan yaklaşık 30 metre top sürdükten sonra kaleyi denedi fakat top az farkla auta çıktı. 32'nci dakikada Salih'in pasında Cisse'nin vuruşu savunmaya da çarparak kalecide kaldı. 35'inci dakikada Salih ve Papiss Cisse'nin paslaşmaları sonrası Cisse'nin şutu kaleciden döndü ve top Efecan'ın önünde kaldı. Efecan topu ağlara gönderdi: 1-0. 42’nci dakikada soldan gelişen atakta N’Sakala, genç futbolcumuz Veysel Ünal ile paslaştı. Veysel'in soldan sağ ayakla yaptığı ortada Papiss Cisse kafa vuruşuyla topu filelere gönderdi: 2-0. Karşılaşmanın ilk yarısı takımımızın 2-0’lık üstünlüğüyle tamamlandı.
Maçın 52'nci dakikasında soldan hareketlenen Salih ceza sahası içinde yerde kaldı. Hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Cisse topu kalecinin solundan ağlara göndererek takımımızın 3’üncü golünü kaydetti: 3-0. 59'uncu dakikada Tayfur sağdan çalımlarda içeri kat ederek kendi gitti. Vuruşunda top auta çıktı. 60'ıncı dakikada Ceyhun, Veysel, Salih ve N’Sakala yerini Sackey, Fernandes, Bakasetas ve Kaan Kanak’a bıraktı. 69'uncu dakikada ise Cisse,  Welinton ve Tayfur oyundan çıkarken, yerlerine Djalma, Barış ve Taha girdi. 75'inci dakikada da Steven Caulker yerini Hamza Özdemir’e bıraktı. 81'inci dakikada soldan gelişen atakta Djalma topu sürdü. Sonrasında içeride topla buluşan Fernandes pasını Taha'ya aktardı. Taha'nın vuruşu savunmadan döndü. Bakasetas önüne gelen topta sol ayağı ile direkt kaleyi gördü ve topu ağlara gönderdi: 4-0. Alanyaspor sahadan 4-0 galip ayrıldı.
Karşılaşmayı kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu ve futbol şube sorumlusu Metin Fahri Özçelik de izledi.

Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2019, 18:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83