Alanyaspor, galibiyet peşinde

Aytemiz Alanyaspor, Süper Lig'in 16. hafta mücadelesinde bugün deplasmanda Yukatel Denizlispor'la karşılaşacak. Denizli Atatürk Stadyumu'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı Hüseyin Göcek yönetecek

Alanyaspor, galibiyet peşinde
Süper Lig'de 16. haftanın kapanış mücadelesinde Aytemiz Alanyaspor, Denizli Atatürk Stadyumu'nda Yukatel Denizlispor'a konuk oluyor. Sezona Avrupa Kupaları hedefiyle başlayan Aytemiz Alanyaspor, Denizli deplasmanından eli boş dönmek istemiyor. Turuncu-yeşillilerde önemli maç öncesi 5 eksik bulunuyor. Kart cezalısı Siopis, sakatlıkları bulunan Lokman Gör, Juanfran, Tayfur ve Yacine Bammou Denizlispor maç kadrosunda yer almadı.  Bu sezon dış sahada 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 yenilgi alan Aytemiz Alanyaspor, son 5 deplasman maçında galibiyet elde edemedi. Sezonun ilk iki deplasman maçında Kayserispor ve Yeni Malatyaspor'u yenme başarısı gösteren turuncu-yeşilli ekip, daha sonra Gençlerbirliği ve Gaziantep deplasmanlarında beraberlik, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzon deplasmanlarında ise yenilgi almıştı. Alanyaspor, dış sahada rakip fileleri 6 kez havalandırırken, kalesinde ise 8 gol gördü. 

DENİZLİ KENDİ EVİNDE KÖTÜ 

Süper Lig'e bu sezon yeniden dönen Denizlispor'da ise iki eksik bulunuyor. Sakatlığı bulunan Zakarya Berdich ile kart cezalısı Mustafa Yumlu, Alanyaspor maçında forma giyemeyecekler. Yeşil-siyahlılar bu sezon taraftarı önünde çıktığı 7 karşılaşmada 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 yenilgi aldı. Denizlispor, bu maçlarda rakip kaleye 6 gol gönderirken, kalesinde ise 7 gol gördü. Denizlispor iç sahada Galatasaray ve Çaykur Rizespor'u mağlup ederken, Konyaspor, Kasımpaşa, Sivasspor ve Fenerbahçe'ye mağlup oldu. Başakşehir ile ise berabere kaldı.


  


Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2019, 11:36

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83