Alanyaspor iyi başladı

Alanyaspor iyi başladı
Kamp çalışmalarını Erzurum’da sürdüren Aytemiz Alanyaspor, hazırlık kampının ilk maçında Çaykur Rizespor’u 3 – 0 mağlup etti.

Yeni sezon hazırlıklarına Erzurum’da devam eden Aytemiz Alanyaspor, hazırlık kampının ilk maçında Çaykur Rizespor ile karşı karşıya geldi. Teknik Direktör Çağdaş Atan yönetiminde ilk maçına çıkan turuncu yeşilliler, saat 17:00’da Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezi 7 No’lu sahada oynanan karşılaşmada etkili oyunuyla dikkat çekti. Karşılaşmayı Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal birlikte izledi.

İLK YARI 2 – 0 SONA ERDİ

Karşılaşmanın başlama düdüğü ile birlikte rakibinin üzerine gitmeye başlayan Aytemiz Alanyaspr, etkili oyunuyla kısa sürede oyun üstünlüğünü aldı. Karşılaşmanın ilk yarısında pozisyonlar bulan Aytemiz Alanyaspor, 20’nci dakikada Mustafa Pektemek’in golüyle 1 – 0 öne geçti. Golden sonra da rakibi üzerinde etkili oyununu sürdüren turuncu yeşilli takım ilk yarının sonlarına doğru 44’ncü dakikada Juanfran ile skoru 2 – 0’a taşıdı. Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla sona erdi.

İKİNCİ YARI GOLLE BAŞLADI

İkinci yarının başlama düdüğünün hemen ardından genç yetenek Emircan Altıntaş sahneye çıktı. 46’ncı dakikda Emircan skoru 3 – 0’a taşıdı. Golden sonra kontrollü oyununu sürdüren Alanyaspor maçı 3 – 0 kazanırken Teknik Direktör Çağdaş atan çok sayıda oyuncu değişikliği ile futbolculara şans verdi.  

Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2020, 20:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83