Alanyaspor Karadeniz'de puan avında

Alanyaspor Karadeniz'de puan avında

Corendon Alanyaspor, bir haftalık Milli aranın ardından Süper Lig'de yoluna deplasmanda Bitexen giresunspor maçıyla devam ediyor. Giresunspor ile Alanyaspor Çotanak Spor Kompleksi'nde yarın (pazar) saat 16.00'da karşılaşacak. 


KARADENİZ AKDENİZ DERBİSİ
Spor Toto Süper Lig'de heyecan 27'nci hafta karşılaşmalarıyla devam ediyor. Lig'de çıktığı son 7 karşılaşmadan sadece birini kazanabilen Corendon Alanyaspor, 27'nci haftada Giresunspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Çotanak Spor Kompleksi'nde yarın (pazar) saat 16.00'da oynanacak karşılaşmada Turgut Doman, Yusuf Bozdoğan ve Murat Şener hakem üçlüsü görev yapacak. 

12. RANDEVU
Gireunspor ile Alanyaspor, oynayacakları kulüp tarihinde 12'nci kez karşı karşıya gelecek. İki takım daha önce Süper Lig'de 3, TFF 1'nci lig'de 4, TFF 2. Lig'de 2 ve Türkiye Kupasında 2 kez karşı karşıya geldi. Geride kalan bu 11 karşılaşmada: Alanyaspor 5, Giresunspor 2 kez kazanırken, takımlar sahadan 4 kez beraberlikle ayrıldı. İki takım süper Lig'de ise 3 kez karşılaştı. Süper Lig'de oynanan 3 maçın 2'sini Alanyaspor kazanırken bir maç ise berabere tamamlandı.   

banner111

ALANYASPOR'DA İKİ EKSİK
Zorlu mücadele öncesi Karadeniz ekibinde eksik oyuncu bulunmuyor. Giresunspor'da Görkem Sağlam ile Segio 3'er kartla ceza sınırında bulunan oyuncular. Alanyaspor'da ise kart cezalısı Yusuf Özdemir ile sakatlığı bulunan Zouhair Feddal Giresunspor maçında forma giyemeyecek. Turuncu yeşilli ekipte Leroy Fer, Fatih Aksoy ve Umut Güneş ise kart ceza sınırındaki oyuncular. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83