Alanyaspor Konya deplasmanına hazır

Süper Lig'de yarın Konyaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Aytemiz Alanyaspor, Alanya'daki hazırlıklarını önceki gün yaptığı antrenmanla tamamladı. Temsilcimiz dün karayolu ile Konya'ya giderek kampa girdi.

Alanyaspor Konya deplasmanına hazır

Spor Toto Süper Lig'deki temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor, 14. hafta maçında yarın akşam Konyaspor'un konuğu olacak. Saat 20.00'de başlayacak olan mücadele Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu'nda oynanacak. Alanyaspor, bu stadyumda Konyaspor ile oynadığı 2 Süper Lig maçını da kazanmasını bilmişti. Süper Lig'deki ilk yıl oynanan maç 2-0, geçtiğimiz yıl oynanan maç da 3-2 Alanyaspor'un lehine sonuçlanmıştı. Yarın oynanacak olan maçta bu stadyumun uğuruna inanan Alanyasporlu futbolcular, Konyaspor engelini de zorlanmadan geçmek istiyor.

banner111

Konya’da kampa girdiler

Aytemiz Alanyaspor, Konyaspor ile oynayacağı kritik mücadelenin Alanya'daki hazırlıklarını önceki akşam tesislerinde yaptığı basına kapalı antrenman ile tamamladı. Teknik Direktör Sergen Yalçın ve yardımcı antrenörler gözetiminde yapılan antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. İdmanda, Konyaspor maçının taktik provasının yapıldığı ve oyunculara son talimatların verildiği bildirildi. Turuncu yeşilli takım dün karayolu ile Konya'ya giderek kampa girdi. Son bir kez daha ter antrenmanı yapacak olan Aytemiz Alanyasporlu futbolcular, kampa girerek yarın akşamki maç saatini beklemeye başlayacak.

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2018, 10:26

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83