Alanyaspor, Konya'yı 2-0 yendi

Alanyaspor, Konya'yı 2-0 yendi

Alanyaspor, ligin 33'üncü haftasında deplasmanda karşılaştığı Tümosan Konyaspor'u Florent Hadergjonaj ve Carlos Eduardo'nun golleriyle 2-0 mağlup etti. Alanyaspor bu galibiyetle puanını 45'e yükseltirken, Konyaspor küme düşme hattında kaldı.

Trendyol Süper Lig’de 33’üncü hafta karşılaşmaları oynanıyor. Corendon Alanyaspor, 33’üncü hafta mücadelesinde Medaş Konya Büyükşehir Stadı’nda
Tümosan Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Maça Alanyaspor, iyi bir oyunla başladı. Pas organizasyonlarıyla rakip kalede gol arayan Alanyaspor, ilk yarıda rakibinden daha atak bir oyun sergiledi. Turuncu yeşilliler, ilk yarıda ev sahibi ekip Konyaspor’a şut fırsatı vermedi. Devrenin ilk uzatma dakikasında Alanyaspor, golü buldu. 45+1’inci dakikada Balkovec, sağ kanattan savunma arkasına hareketlenen Oğuz Aydın’a uzun gönderdi. Ceza sahasına sokulan Oğuz Aydın, pasını geriden gelen Hadergjonaj’a çıkardı. Bu oyuncu plase vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi. Bu gol aynı zamanda ilk yarınında skorunu belirledi.

banner111

Maçın 2’nci devresine ev sahibi ekip Konyaspor, atak bir oyunla başladı. Bu devrede skoru korumak isteyen Alanyaspor, savuma güvenliğini ön planda tutan bir oyun sergiledi. Alanyaspor savunmasını aşamayan Konyaspor’un maçtaki ilk isabetli şutu 72’nci dakikada N’zonzi ile atarken, Alanyaspor, bu deverde hızlı ataklarla rakip kalede etkili oldu. Turuncu yeşilliler, maçta uzatma dakikaları başladığında Carlos Eduardo ile farkı 2’ye çıkardı. Orta alanda rakibiyle girdiği mücadelede Ricahrd topu kafayla Carlos Eduardo’ya kazandırdı. Eduardo, topla ilerledikten sonra ceza sahası dışından oldukça sert ve düzgün bir şut çıkardı. Kaleci Deniz Ertaş’ın tüm çabasına rağmen meşin yuvarlak doksandan filelere gitti. Bu gol aynı zamanda maçında skoru oldu. Karşılaşmadan 2-0 galip ayrılan Alanyaspor, puanını 45’e çıkardı.

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2024, 08:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83