Alanyaspor Konyaspor’u ağırlıyor

Alanyaspor Konyaspor’u ağırlıyor

Süper Lig’de dört haftadır galibiyete hasret olan Alanyaspor, 27. hafta mücadelesinde pazar günü sahasında İttifak Holding Konyaspor’u misafir edecek. Alanyaspor, Süper Lig’in 27. haftasında 27 Şubat Pazar günü taraftarı önünde Şampiyonlar Ligi’ni hedefleyen sezonun flaş ekibi İttifak Holding Konyaspor ile karşılaşacak. Ligdeki son dört maçında 3 beraberlik ve bir yenilgi alan Alanyaspor, Konyaspor’u yenerek yeniden çıkışa geçmek ve Avrupa hedefini sürdürmek istiyor.

banner111

Bahçeşehir Okulları Stadı’nda oynanacak karşılaşmada düdük, İstanbul bölgesi üst klasman hakemi Volkan Bayarslan’da olacak. Mücadelede Serkan Ok ve Özgür Ertem Volkan Bayraslan’ın yardımcılığını yaparken, Abdullah Buğra Taşkınsoy 4. hakem olarak görev alacak. Alanyaspor, Volkan Bayarslan ile bugüne kadar çıktığı 10 karşılaşmada, 7 galibiyet ve 3 mağlubiyet aldı. Konyaspor ise Volkan Bayraslan’ın düdük çaldığı 15 maçta: 5 galibiyet, 8 beraberlik ve 2 yenilgi ile aldı.

Alanyaspor ile İttifak Holding Konyaspor, kulüp tarihinde Türkiye Kupası, 2. Lig ve Süper Lig’de bugüne dek 24 kez karşı karşıya geldi. Bu 25 karşılaşmada Alanyaspor 8, Konyaspor 13 galibiyet alırken 3 maç ise berabere sonuçlandı. Yeşil beyazlıların 46 golüne turuncu yeşilliler 24 golle karşılık verdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83