Alanyaspor, kupaya göz dikti

Alanyaspor, kupaya göz dikti
Korona virüs tedbirlerinin ardından seyircisiz olarak 12 Haziran’da başlayacak lig maçları öncesi açıklamalarda bulunan Alanyaspor Başkanı Çavuşoğlu, “8 lig maçımız ve bir de kupa maçımız var. Biz kupaya adapte olduk. 4 takım var kupada. Herkes kupayı müzesine götürmek ister” dedi.

Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, A Spor'a yaptığı açıklamada 14 yabancı sayısının fazla olduğunu ve düşürülmesi gerektiğini söyledi. Çavuşoğlu, "Yabancı sayısı yıllardır konuşuluyor. Ben 14 sayısının çok olduğunu ve kademeli olarak düşürülmesi gerektiğini söylüyordum. Buna birlikte karar vereceğiz. Bazı kulüp başkanlarımız -ben de dahil olmak üzere- yabancı sınırının düşürülmesi gerektiğini söyledi" dedi.

"TFF'NİN KARARI İLE GÖRÜŞÜMÜZ AYNIYDI"

TFF'nin aldığı kararları değerlendiren Çavuşoğlu, "Ligin kaldığı yerden devam edilmesi gerekiyordu. Küme düşmenin kaldırılması talebini doğru bulmuyordum. Kararı da TFF açıkladı. TFF'nin açıkladığı karar ile görüşümüz aynıydı. Hastalıktan dolayı lige ara verildi, şimdi devam edecek. Bazı kulüp başkanlarımız farklı düşüncelerine saygı duyuyoruz" şeklinde konuştu.

"EROL BULUT TAKIMIN BAŞINDA"

Adı Fenerbahçe ile anılan Erol Bulut'un kalan maçlarda takımın başında olacağını söyleyen deneyimli spor adamı, "8 lig maçımız ve bir de kupa maçımız var. Erol Bulut takımın başında olacak. Biz kupaya adapte olduk. 4 takım var kupada. Herkes kupayı müzesine götürmek ister. Büyük takımlardan teklif gelirse hocamızın önünü açarız" ifadelerini kullandı.  

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2020, 06:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83