Alanyaspor Susiç'le bir başka

Teknik Direktör Safet Susiç'in takımın başına geçmesi ile ligde yükselişe geçen Aytemiz Alanyaspor Susiçli son 7 haftanın puan durumunda ligde üçüncü sırada.

Alanyaspor Susiç'le bir başka
Süper Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonuna Teknik Direktör Hüseyin Kalpar'la başlayan Aytemiz Alanyaspor alınan kötü sonuçların ardından Kalpar ile yolları ayırmıştı. Kalpar'ın yerine tecrübeli teknik adam Safet Susiç'in gelmesi ile Aytemiz Alanyaspor büyük bir yükselişe geçti. Susiç geldikten sonra 13 puan toplayan Alanyaspor, bu son 7 haftalık puan durumu baz alındığında ligde 3'üncü sırayı aldı.

Hüseyin Kalpar döneminde 17 maçta 18 puan toplayan A. Alanyaspor, Susiç'le birlikte 7 maçta 13 puan topladı. 

TRABZON VE KASIMPAŞA'DA YÜKSELİŞTE

Son 7 haftanın puan durumunda zirvede Trabzonspor yer aldı. Son 7 haftada 17 puan toplanya Trabzonspor'u 14 puan toplayan Kasımpaşa takip etti. Bu iki ekibin hemen arkasında ise 13 puanla Aytemiz Alanyaspor yer aldı. Aytemiz Alanyaspor, Trabzonspor deplasmanından beraberlikle ayrılırken Kasımpaşa'yı ise 3-1 yendi.

MUHTEŞEM PERFORMANS

Safet Susiç'in gelmesi ile birlikte gözle görülür bir yükselişe geçen Aytemiz Alanyaspor, 7 haftada 4 galibiyet 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak iyi bir performans sergiledi. Susiç döneminde Aytemiz Alanyaspor şu sonuçları aldı.

A. Alanyaspor 3 - 0 Gençlerbirliği 
Trabzonspor   0 - 0 A. Alanyaspor
A. Alanyaspor 4 - 1 Adanaspor 
Başakşehir    2 - 1 A. Alanyaspor
A. Alanyaspor 2 - 3 Fenerbahçe
Bursaspor     1 - 3 A. Alanyaspor
A. Alanyaspor 3 - 1 Kasımpaşa

ALANYA'DAN GOL YAĞMURU

Safet Susiç'in önderliğinde Aytemiz Alanyaspor çok gol atmaya devam ederken yediği gol sayısı azaldı. Susiç döneminde Aytemiz Alanyaspor rakip ağlara 16 gol atarken kalesinde ise 8 gol gördü. 

Bu istatistiklerle Aytemiz Alanyaspor ligin en çok gol atan dördüncü takımı konumunda.

BALİÇ'İN KATKISI BÜYÜK

Susiç'le birlikte göreve gelen efsane isim Elvir Baliç'in de bu başarıda katkısı büyük. Takım için büyük bir özveri ile çalışan Baliç, fubolcuların da neşe kaynağı konumunda. Futbolculuk döneminde dünyanın en büyük takımlarında forma giyen Baliç'in futbolculara kattıkları bir hayli fazla.

İşte son 7 haftanın puan durumu: 




 

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2017, 14:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83