ALANYASPOR TEMPOYU YÜKSELTTİ

Alanyaspor, Isparta-Davraz kampının 2'nci gününü çift idmanla tamamladı.

ALANYASPOR TEMPOYU YÜKSELTTİ

 Kamp yapılan otelin futbol sahasında teknik direktör Hüseyin Kalpar gözetiminde yapılan antrenman toplu halde koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra 3 grup halinde 5'e 2 top kapma çalışması yapıldı. Ardından 3 gruba ayrılan futbolcular hücum ve savunmaya yönelik toplu çalışma yaptı. Antrenman dar alanda çift kale maçla sona erdi. Hafif sakatlığı bulunan Efecan Karaca ise takımdan ayrı çalıştı. 

banner111
Sportif Direktör Taner Savut, Alanya'da 7 Temmuz'da toplanarak çalışmalara başladıklarını ve 12 Temmuz'da ise Davraz'da kampa girdiklerini söyledi. Oldukça iyi bir ortamda çalıştıklarını belirten Savut, "Yeni transferlerimizin takıma adaptasyonu beklediğimizden kısa oldu. Gayet neşeli ve moralliyiz. Çalışma şartlarımız da çok iyi. Şu anda 23 futbolcuyla kamptayız. Aramıza yeni katılacak oyuncularımız var. Bu sayı artacak. 2'nci etap kampına kadar kadromuzu tamamlamayı planlıyoruz" dedi. 

Alanyaspor'un 3-4 yıllık bir planlama sonucu tarihinde ilk kez Süper Lig'e yükseldiğini dile getiren Savut, "Daha önceki yıllarda olduğu gibi ayağı yere sağlam basan, sağlıklı hedefler koyan bir takım olarak Süper Lig'de mücadele edeceğiz. İlk sezonda ligi ilk 10 içinde bitirmek bizim için büyük bir başarı olur. İlk hedefimiz bu ancak daha iyisini de yapabilecek bir kadro kurmaya çalışıyoruz. Yönetim kurulumuzla birlikte ince eleyip sık dokuyoruz. Transferde hata yapmamaya çalışıyoruz. Davraz kampı 25 Temmuz'da sona erecek. 2 günlük iznin ardından 28 Temmuz'da ise Topuk Yaylası'nda 2'nci etap kampına başlayacağız" diye konuştu. 

Antalya'dan Süper Lig'de 2 takımın mücadele edecek olmasını da yorumlayan Savut şöyle dedi: "Bunun avantajı da olmaz, dezavantajı da olmaz. Antalya şehri için sadece güzelliği olur. İzmir gibi bir şehrin Süper Lig'de takımı yokken, Antalya gibi turizmin gözbebeği bir kentin Süper Lig'de 2 takımla temsil edilecek olması güzel bir durum ancak futbol için bir avantaj veya dezavantaj söz konusu olmaz." 

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2016, 10:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83