Alanyaspor timsah avına çıkıyor

Aytemiz Alanyaspor yarın deplasmanda Bursaspor ile karşı karşıya gelecek.

Alanyaspor timsah avına çıkıyor
Spor Toto Süper Lig 2017-2018 sezonunda 2'inci hafta mücadelesinde Aytemiz Alanyaspor Bursaspor deplasmanına çıkıyor. 19 Ağustos (yarın) saat 19.45'de başlayacak olan mücadele Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak. Maç beIN SPORTS 2'den naklen yayınlanacak. 

MAÇI TOKAT YÖNETECEK

TFF tarafından yapılan açıklamada Bursaspor-Aytemiz Alanyaspor maçını Ankara bölgesi hakemlerinden Serkan Tokat yönetecek. Tokat'ın yardımcılıklarını Mustafa Sönmez, Mustafa Savranlar yapacak. Maçın 4'üncü hakemi ise Emre Malok olacak. 

Aytemiz Alanyaspor Tokat yönetimnde daha önce 10 kez sahaya çıktı. Aytemiz Alanyaspor bu maçlarda 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. 

İKİ TAKIMDA PUANSIZ

Geçtiğimiz hafta iki takımda mağlup olarak Süper Lig'de ilk hafta sonunda puanla tanışamamışlardı. Bursaspor İstanbul Başakşehir deplasmanında yediği tek golle 1-0 mağlup olmuştu. Aytemiz Alanyaspor ise Bahçeşehir Stadyumu'nda oynanan maçta Kasımpaşa'ya 1-3 yenilmişti. 

DEPLASMANDA OLAN KAZANIYOR

Bursaspor ve Aytemiz Alanyaspor daha önce 2 kere karşı karşıya geldiler. Geçtiğimiz yıl oynanan 2 karşılaşmada da deplasmanda olan takım galip geldi. Bahçeşehir Arena'da geçtiğimiz yol oynanan maçı Bursaspor 0-2 kaznamışken, Bursa'da oynanan mücadelede 1-3'lük skorla gülen taraf Aytemiz Alanyaspor olmuştu. 

BİLET FİYATLARI BELLİ OLDU

Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynaancak olan mücadeleyi seyretmenin maliyeti ise şu şekilde:
VIP 1.Balkon: 200 TL, VIP 2.Balkon: 200 TL, Batı Alt Tribün: 100 TL, Spor Toto Alt Tribün: 50 TL, Spor Toto Üst Tribün: 40 TL, Güne Kale Arkası (Teksas): 20 TL, TOFAŞ Tribünü: 20 TL, Misafir Tribünü:  26 TL

MUHTEMEL 11'LER

Kritik maç öncesi iki takımda 3 puanı hanesine yazdırmak istiyor. Bursaspor'da Aytemiz Alanyaspor maçı öncesi 6 eksik bulunuyor. Sakatlıkları devam eden; Sercan Yıldırım, Deniz Yılmaz, Bilal Kısa, Furkan Korkmaz, Emre Taşdemir, Serdar Kurtuluş bu maçta dorma giyemeyecek. 

Aytemiz Alanyaspor'da ise geçtiğimiz günlerde babasını kaybeden ve ülkesine dönen Rremy bu maçta forma giyemeyecek. Aytemiz Alanyaspor'da Remy ve Reşo Akın dışında başka eksik bulunmuyor. 

Bursaspor: Harun, Barış Yardımcı, Ekong, Titi, Aziz Behich, Badu, Agu, John, Batalla, Jorquera, Stancu

Alanyaspor: Haydar, Gassama, Fofana, Tzavellas, N’Sakala, Sackey, Maniatis, Efecan, Emre, M’Billa, Vagner Love

Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2017, 16:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83