Alanyaspor, Topuk Yaylası'nda

Alanyaspor, Topuk Yaylası'nda
Sezon hazırlıklarına 10 Ağustos'ta Alanya'da başlayan Aytemiz Alanyaspor'un 2. etap kamp çalışmaları Düzce'nin Topuk Yaylası'nda bugün başlıyor.

Aytemiz Alanyaspor, yeni sezon hazırlık çalışmalarına Fenerbahçe'nin Topuk Yaylası Tesisleri'nde devam edecek. 11 Ağustos'ta Alanya’da toplanan ve ilk etap kampı da Erzurum'da geçiren Alanyaspor, 2. etap kamp çalışmalarını Düzce'nin Topuk Yaylası'nda gerçekleştirecek. 10 gün sürecek 2. etap kampta 2 veya 3 özel maç yapmak isteyen Alanyaspor, Erzurum'da sadece bir hazırlık maçı oynamıştı.

SİOPİS TAKIMA KATILACAK
Turuncu-yeşilli takımın sezon hazırlıklarına başladığı hafta covid-19 testi pozitif çıkan ve Türkiye'ye gelemeyip ülkesinde karantinada kalan Manolis Siopis'te Alanyaspor'un 2. etap kamp çalışmalarına katılacak. Siopis ile birlikte Yunanistan'da kalan ve ilk etap çalışmalarına katılamayan diğer Yunan oyuncular Bakasetas ile Tzavellas da kafileye dahil oldu.

AHMET ARTIK ALANYASPORLU
Öte yandan transferde yoğun mesai harcayan Alanyaspor yönetimi, Beşiktaş'ın gençyeteneğpi Ahmet Gülay ile 3+1 yıllık satın alma opsiyonlu kiralık sözleşme imzalandığı öğrenildi. Ahmet Gülay'ın Alanyaspor'a verilmesine siyah-beyazlı taraftarlar ise oldukça tepkili.  

Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2020, 23:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83