'ALANYASPOR'U SÜPER LİG'E ÇIKARTMALIYIZ'

İlçe Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven Başkanlığında Kaymakamlık Toplantı Salonunda gerçekleşti.

'ALANYASPOR'U SÜPER LİG'E ÇIKARTMALIYIZ'

 Toplantıda, Multigroup Alanyaspor’un 8 Nisan Cuma günü Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile kendi sahasında yapacağı maç öncesinde alınması gereken tedbirler görüşüldü. 

banner111
Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven yaptığı değerlendirmede, Multigroup Alanyaspor Süper Lig’e doğru büyük bir hızla ilerlediğini ve son maçlarında büyük başarılar elde ettiğini ifade etti. Multigroup Alanyaspor’a tüm Alanyalıların ve iş adamlarının sahip çıkması gerektiğini söyleyen Kaymakam Tanrıseven, “7 müsabakamız kaldı. Bunların 4'ü dışarıda 3'ü içeride oynayacağımız maçlar. Başta iş adamları olmak üzere taraftarlarımız ve Alanya halkı takımımıza sahip çıkmalı. İç sahada 30 puan toplayarak en başarılı takımız. Diğer takımları da baz alırsak iç sahada en çok gol atan takım yine biziz. El birliği ile takımımızı Süper Lig'e çıkartmalıyız" dedi.

Toplantıda Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kula, Multigroup Alanyaspor’a Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile yapacağı maçta başarılar diledi. Başkan Yardımcısı Kula, maçlarda Alanya Belediyesi Zabıta Amirliğinin de üzerine düşen tedbirleri alacağını belirtti.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ da, Multigroup Alanyaspor’un her zaman yanında olduklarını söyleyerek, ”Takımımızın her konuda yanında olmalıyız” dedi.

Kaymakamlık Toplantı Salonunda yapılan toplantıya Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kula, İlçe Jandarma Komutanı Fatih Hati, İlçe Emniyet Müdürü M. Ömür Saka, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erdal Tamrak, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ, Alanyaspor Kulübü Yöneticileri ile birlikte diğer ilgililer katıldı.


Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2016, 12:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83