Alanyaspor'un hocası Avrupa'nın zirvesinde

Alanyaspor'un hocası Avrupa'nın zirvesinde
Alanyaspor’da 2.43 puan ortalaması yakalayan Çağdaş Atan ve Fenerbahçe’de 2.13 ortalamaya ulaşan Erol Bulut, takımlarını teknik adam değiştiren 23 ekip arasında ilk iki sıraya taşıdı

Avrupa'nın majör ligleri ve Süper Lig'de oynanan haftalar dikkate alınarak yapılan değerlendirmede, teknik direktör değişikliği yapan 23 takım arasında iki Türk ekibi ve hocaları zirvede yer aldı. Sabah’ın haberine göre Alanyaspor'un teknik direktörü Çağdaş Atan (40) ayrıca bunu başaran en genç hoca olarak dikkat çekti. Alanyaspor, 7 haftada (1 maç eksik) 5 galibiyet, 2 beraberlikle 2.43 puan ortalaması tutturarak da iyi bir grafiğe imza attı.

ŞENOL CAN, KOEMAN İLE BEŞİNCİ

Alanyaspor’dan transfer olduğu Fenerbahçe'de ilk sezonunu yaşayan Erol Bulut ise 8 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi alarak 2.13 ortalama yakaladı. Juventus'ta Sarri görevden ayrıldıktan sonra teknik direktörlük koltuğuna oturan 'Başbakan' lakaplı Pirlo, 13 puan toplayarak üçüncü sırada yer aldı. Sezon başından bu yana kaostan kurtulmayan Barcelona, Koeman ile 11 puan toplarken Süper Lig'e yeni yükselen Fatih Karagümrük'ün hocası Şenol Can'la 5. sırayı paylaştı. 

Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2020, 10:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83