Alanyaspor'un konuğu Kasımpaşa

Temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor bugün sahasında Kasımpaşa'yı konuk edecek

Alanyaspor'un konuğu Kasımpaşa
Aytemiz Alanyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Kasımpaşa ile karşılaşıyor. Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda bugün oynanacak karşılaşma saat 16.00'da başlayacak.

Temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında karşı karşıya geleceği Kasımpaşa ile Süper Lig tarihinde 7. kez mücadele edecek. İki takım arasında daha önce oynanan maçlarda Kasımpaşa'nın 3, Alanyaspor'un 2 galibiyeti bulunurken 1 mücadele de beraberlikle tamamlandı. Alanyaspor Süper Lig'de 8 galibiyet, 4 beraberlik ve 10 mağlubiyetle 10. sırada, Kasımpaşa ise 9 galibiyet 2 beraberlik ve 11 mağlubiyet ile topladığı 29 puanla 8. sırada yer alıyor. Kasımpaşa son haftalarda aldığı yenilgilere dur demek isterken, Alanyaspor ise çıkışını sürdürmek ve taraftarı önünde kazanmak istiyor. Bahçeşehir Okullar Stadı’nda saat 16.00’da oynanacak mücadelenin hakemi Abdülkadir Bitigen. Karşılaşmada Bitigen’in yardımcılıklarını Erdinç Sezertam ve Ali Saygın Ögel yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Bülent Birincioğlu olacak.

ALANYA'DA İKİ EKSİK VAR

Alanyaspor, Kasımpaşa maçında ara transfer döneminde takıma dahil olan Joel Obi ve Junior Fernandes sakatlığından dolayı forma giyemeyecek. Turuncu-yeşilliler de sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı kalan İsaac Sackey ile geçen hafta Trabzon deplasmanında kart cezasını tamamlayan Tzavellas ile NSakala takıma geri döndü. Alanyaspor'da Cisse, Taha ve Welinton ise kart ceza sınırında bulunan oyuncular. Konuk ekip Kasımpaşa ise bu maçta 3 oyuncudan faydalanamayacak. Lacivert-beyazlılarda Heintz ve Josue Sa sakatlığından dolayı mücadelede forma giyemeyecek. Sakatlığı bulunan oyuncuların yanı sıra orta sahanın deneyimli oyuncusu David Pavelka da sarı kart cezalısı olduğu için sahada olmayacak. Lacivert-beyazlılarda Tarkan Serbest, Ben Youssef ve Koita kart sınırında bulunan oyuncular. 

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2019, 09:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83