Alanyaspor'un yolunu 'GÖZ'lüyoruz

Aytemiz Alanyaspor bugün İzmir'de Göztepe deplasmanına çıkacak. Tüm Alanya halkı 3 puanla dönülmesi için şimdiden gözünü yollara dikti.

Alanyaspor'un yolunu 'GÖZ'lüyoruz
Süper Toto Süper Lig 9'uncu hafta mücadelesinde Aytemiz Alanyaspor, Göztepe deplasmanında 3 puan için mücadele edecek. Bornova İlçe Stadyumu'nda oynanacak maç saat 20.00'da başlayacak. Hava açık ve 21 derece olacak. Bu güzel futbol akşamından tek beklentimiz ise 3 puan.

HAKEMLER TECRÜBELİ

Aytemiz Alanyaspor'un Göztepe mücadelesini İstanbul Bölgesi hakemlerinden FİFA kokartlı Fırat Aydınus yönetecek. Fırat Aydınus, bugüne kadar Aytemiz Alanyaspor'un 4 maçında görev aldı. Aytemiz Alanyaspor bu maçların hepsinde kazadı. Mücadelede Fırat Aydınus'un yardımcılıklarını Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu yapacak. Mücadelenin 4. hakemi de Bahattin Şimşek.

16'INCI RANDEVU

Aytemiz Alanyaspor ile Göztepe 1989 yılında başlayan rekabette 16'ıncı kez karşı karşıya gelecek. Göztepe ile Aytemiz Alanyaspor Süper Lig'de ise ilk kez karşılaşıyor. Daha önce oynanan 15 maçta Aytemiz Alanyaspor 6 galibiyet alırken Göztepe 4 kez kazanabildi. 5 maç ise berabere tamamlandı. 

Bu yılki performanslara bakacak olursak ligde 8 maçta 16 puan alarak ikinci sırada bulunan Göztepe daha iyi durumda. Aytemiz Alanyaspor'un ise 8 maç sonunda 10 puanı bulunuyor ve ligde 10'uncu sırada yer alıyor. 

İŞTE RAKAMLARLA ZORLU MAÇ

- İki takım Süper Lig'de ilk kez karşı karşıya gelecek.
- İki takım en son 2015/16 sezonunda TFF 1. Lig'de karşı karşıya geldi. Alanyaspor iki maçta da yenilmedi (1G 1B).
- Alanyaspor'un o sezon Göztepe'ye attığı üç golden biri şu anda Göztepe forması giyen Tayfur Bingöl'den gelmişti.
- Alanyaspor Süper Lig'de oynadığı son beş maçın üçünü kazandı (2M); öncesinde oynadıkları son altı maçta galibiyet alamamışlardı (1B 5M).
- Bu sezon Süper Lig'de deplasmanlarda en fazla gol atan takım Alanyaspor (9). İç sahada ise sadece Galatasaray (12) ve Bursaspor (10), Göztepe'den daha fazla gol atabildi (9).

MUHTEMEL KADROLAR

Göztepe: Beto - Traore - Kadu - Sabri - Rotman - Castro - Scarione - Selçuk - Tayfur - Jahovic - Mathieu
TD: Tamer Tuna

Aytemiz Alanyaspor: Remy - Gassama - Welinton - Fofana - N'Sakala - Taha - Sackey - Efecan - Emre - Fernandes - Love
TD: Safet Susic

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2017, 10:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83