Alanyaspor, yeni hocasını açıkladı

Corendon Alanyaspor'un yeni hocası Ömer Erdoğan oldu.

Alanyaspor, yeni hocasını açıkladı

Corendon Alanyaspor, teknik direktör Ömer Erdoğan ile 2023-2024 sezonu sonuna kadar sözleşme imzaladı. 

Tesislerimizde düzenlenen imza töreninde konuşan başkanı Hasan Çavuşoğlu, “Birkaç gün önce Ersun Yanal hocamla yollarımızı ayırmıştık. Ersun Yanal hocam ve ekibine Alanyaspor’umuza katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Bugün ise Ömer Erdoğan hocamızla anlaşmış bulunuyoruz. İnşallah hayırlı olur. Ömer hocamın takımımıza değer katacağına inanıyoruz.” dedi.

banner111

Teknik Direktör Ömer Erdoğan ise, “Başkanıma ve yönetim kuruluna beni bu güzel kulübe layık gördükleri için teşekkür ediyorum. Son yıllardaki istikrarı, ülkeye futbol anlamında verdiği keyif, yarışmacı olması, örnek yönetim ve çok doğru scouting tarzıyla kulübümüzün örnek alınabileceğini düşünüyorum. Normalde sezon sonuna kadar takım çalıştırmayı düşünmüyorum. Ancak başkanımız arayınca heyecanlandım. Son yıllarda Alanyaspor’un elde ettiği başarının tesadüf olmadığı düşüncesiyle bu başarıyı devam ettirmek istiyoruz. İnşallah ekibimizle birlikte Alanyaspor’u hak ettiği yerlere getiririz. Çok heyecanlıyız. Tabi ki sezon sonuna yaklaştık. Takımın bulunduğu nokta bu camiaya yakışmıyor ancak futbolda bu sıkıntılar maalesef oluyor. Bundan önceki Farioli ve Ersun hocama teşekkür ediyorum. Onlara da bundan sonraki kariyerlerinde başarılar diliyorum. Biz de bundan sonra 6 maçlık periyotta takımımızı güvenilir bir yere taşıyıp yeni sezon hazırlıklarımızı yapacağız. Ümraniyespor maçıyla birlikte güzel bir başlangıç yapmak istiyoruz.” diye konuştu. 

Oyun sistemiyle ilgili sorulan bir soru üzerine ise Erdoğan şunları söyledi: “Şu anda çok iyi oyundan daha fazla iyi sonuç almamız gerekiyor. Çünkü çok riskli bir bölgede bulunuyoruz. Ligde kalmaya çalışan takımların aldığı sonuçlar bize, alınacak her puanın önemli olduğunu gösteriyor. Biz de bu 6 maçın hepsine talibiz. Pozitif ve hücum futbolu anlayışım var. Futbolcu kardeşlerimin keyif almasını ve taraftarlarımızın da takımlarıyla gurur duymasını sağlamak istiyoruz. Bu hemen olacak bir durum değil. Öncelikle orta sıralara yükselip ligi iyi bir yerde bitirmemiz gerekiyor.”

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2023, 18:51

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83