Alanyaspor'da deplasman hedefi 10 otobüs

Aytemiz Alanyasporlu taraftarlar Teleset Mobilya Akhisarspor deplasmanına 10 otobüsle gitmeye hazırlanıyor. Asbaşkan Bilal Gömeç, "Taraftar desteğini arkasına alan takımımız bu zorlu karşılaşmadan istediği sonuçla ayrılacaktır" dedi.

Alanyaspor'da deplasman hedefi 10 otobüs
Aytemiz Alanyasporlu taraftarlar, 5 Kasım Pazar günü deplasmanda oynanacak Teleset Mobilya Akhisarspor maçına 10 otobüsle giderek takımlarına destek vermeye hazırlanıyor. Aytemiz Alanyaspor'un çıkış maçı olarak gördüğü Teleset Mobilya Akhisarspor maçına taraftarlar da büyük ilgi gösteriyor. Turuncu yeşilli taraftarlar, Manisa'da oynanacak karşılaşmaya kalabalık bir grupla çıkarma yapmaya hazırlanıyor. Turuncu yeşilli taraftarların 10 otobüsle Manisa'ya giderek bu önemli maçta takımlarına destek vermesi bekleniyor. Aytemiz Alanyaspor'un taraftarlardan sorumlu asbaşkanı Bilal Gömeç, Teleset Mobilya Akhisarspor karşılaşmasında taraftarlara da büyük görev düştüğünü söyledi. 

Taraftarların desteğiyle maçı kazanarak yeniden çıkışa geçmek istediklerini belirten Gömeç, "Pazar günü deplasmanda ligin en formda takımlarından biriyle karşılaşacağız. Bu zorlu karşılaşmadan istediğimiz sonuçla ayrılabilmemiz için taraftar desteğine de ihtiyacımız var. Turuncu yeşilli taraftarların kalabalık bir grupla Manisa'ya giderek takımlarına destek vereceğine inanıyorum. Taraftar desteğini arkasına alan takımımız  bu zorlu karşılaşmadan istediği sonuçla ayrılacaktır" dedi.

Ayrıca, taraftar gruplarının deplasman için ihtiyacı olan otobüslerin temini için Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve sivil toplum örgütleri temsilcilerinden destek alınacağı bildirildi.

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2017, 16:51

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83