'ALANYASPOR’UN YANINDAYIZ'

Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’i makamında ziyaret etti.

'ALANYASPOR’UN YANINDAYIZ'

 Ziyarette Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ile sohbet ederek görüş alışverişinde bulundu. Alanyaspor’un mevcut durumu ve kulüp içerisinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Cumartesi günü deplasmanda oynanacak olan Beşiktaş maçında Başkan Çavuşoğlu’na başarılar diledi.

banner111
"KAYMAKAM BEYİN DESTEĞİ ÇOK ÖNEMLİ"

Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, "Geçen sene Sayın Kaymakamımızın bize büyük destekleri oldu. Kaymakamımızın maddi ve manevi her zaman desteklerini gördük. Alanyaspor olarak Kaymakam Bey'den ve şehrin dinamiklerinden bu sene de aynı desteği görmek istiyoruz. Bugün buraya Kaymakam Beyin vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür etmek, takımımızın yaptığı transferler, maç hazırlıkları ve stattaki yapılan çalışmalar hakkında bilgi vermek için geldik" dedi.

"ALANYASPOR'A DESTEĞİMİZ SÜRECEK"

Kaymakam Tanrıseven, Alanyaspor'un tarihinde ilk defa Süper Lig'e çıktığı belirterek, bunda Kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu'nun da büyük emekleri olduğunu söyledi. Kaymakam Tanrıseven, Alanyaspor'a desteklerinin her zaman sürdüreceklerini belirterek verdiği bilgilerden dolayı Başkan Çavuşoğlu'na teşekkür etti. 

Tanrıseven konuşmasını şöyle sürdürdü: "Bizler elimizden gelen her türlü çabayı gösteriyoruz. Bugün olduğu gibi her zaman takımımızın maddi ve manevi yanındayız. Kaymakamlık olarak Alanyaspor için üzerimize düşeni her zaman yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Bu sene hedefimiz Süper Lig'de kalıcı olmak. İnşallah bunu el birliği ile başaracağız. Alanya’da yaşayan herkesi takımımıza destek vermeye davet ediyoruz."

Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2016, 16:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83