Ali Haydar Durusoy resmen imzayı attı

Anamur Belediyespor’da kötü gidişattan dolayı Teknik Direktör Selahattin Şan kulüp yönetiminden izin isteyerek görevinden ayrılmasından sonra Anamur Belediyespor Ali Haydar Durusoy ile anlaşma sağladı.

Ali Haydar Durusoy resmen imzayı attı
Anamur Belediyespor Tesislerinde bir araya gelen yönetim ve teknik sorumlu Durusoy anlaşmaya vararak futbolcular ile tanıştı.

Konuşmasında Başkan Ahmet Türe, "Selahattin hocamızla karşılıklı olarak yollarımızı ayırdık. Kendisine bu zaman vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Yeni hocamız Ali Haydar Durusoy hocamız ile artık temiz bir sayfa açarak galibiyet için uğraşacağız." dedi.

Ali Haydar Durusoy ise, "Disiplinli şekilde bir oyun anlayışım var daha önceleri Anamur Belediyespor’u biliyorum takip etmiştim artık var gücümüzle çalışmalarımıza devam edeceğiz ve güzel sonuçlar alacağız." dedi.

Teknik direktör, futbolcular ile tanıştıktan sonra Kulüp Başkanı Ahmet Türe, Anamur Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Kara, Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Osman Tanrıverdi ve Kulüp Müdür Özgür Beraç ile resim çekilen Ali Haydar Durusoy söz vererek, "Anamur Belediyespor’u siz yönetimin desteği ile laik yerlere çıkaracağım." dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2017, 11:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83