ALKÜ’de futbol turnuvası heyecanı

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörlük Kupası 1’inci Futbol Turnuvası başlıyor.

ALKÜ’de futbol turnuvası heyecanı
ALKÜ’de futbol turnuvası heyecanı başladı. Bu yıl birincisi düzenlenen Rektörlük Kupası Futbol Turnuvası’nda 7 takım mücadele edecek. Fakülteler ve Meslek Yüksek Okulları arasında yapılacak olan turnuva için tüm hazırlıklar tamamlandı. Öğrencilerin sportif faaliyetlere yöneltilmesi ve Alanya’da keyifli vakit geçirmelerini hedefleyen turnuvaya ALKÜ öğrencileri büyük bir ilgi gösteriyorlar.

7 EKİP KIYASIYA MÜCADELE EDECEK

18 -28 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek olan turnuvada her gün 3 maç oynanacak. Grup mücadelesini tamamlayan takımlar bir üst tura çıkmaya hak kazanacak. Ardından gruplardan çıkan takımlar çeyrek final, yarı final mücadelelerinin sonucunda final de kupayı kazanmak için ter dökecek. Maçlar Sadullahoğlu sahasında yapılacak.

Turnuvaya: Akseki MYO, ALTSO MYO, ALTSO Turizm MYO, Gazipaşa MRB MYO, Eğitim Fakültesi, İşletme Fakültesi ve Rafet Kayış Mühendislik Fakültesi’nin katılacağı açıklandı.

ÖDÜLLER ŞENLİKLERDE

18 Nisan 2017 Salı günü Rafet Kayış Mühendislik Fakültesi ve Eğitim Fakültesi takımları arasında oynanacak maçla başlayan turnuva 2 hafta sürecek ve 28 Nisan 2017 Cuma 11.30’da oynanacak maç ile kupa sahibini bulacak.

Rektörlük Kupası 1’inci Futbol Turnuvası’nın ilk gölünü Rafet Kayış Mühendislik Fakültesi öğrencisi Mehmet Üryan Tekin attı.

Turnuvada dereceye girecek takımlar ödüllerini Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi’nin bahar şenliklerinde alacaklar.

Maç sonuçları ise şu şekilde:

Rafet Kayış Mühendislik Fakültesi 4-3 Eğitim Fakültesi

ALTSO Turizm MYO 1- 2 ALTSO MYO

İşletme Fakültesi 7-1 Gazipaşa MRB MYO

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2017, 15:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83