Aslan'dan Alanyaspor taraftarına çağrı

Aytemiz Alanyaspor'un pazar günü Atiker Konyaspor ile yapacağı kritik maç öncesi taraftara bir çağrıda Şimşekler Grubu Lideri Fatih Aslan'dan geldi.

Aslan'dan Alanyaspor taraftarına çağrı

Aytemiz Alanyaspor 11 Şubat Pazar günü Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda Atiker Konyaspor'u ağırlayacak. Düşme tehlikesini geçtiğimiz hafta kaybettiği puan ile yaşamaya başlayan Aytemiz Alanyaspor kritil maç öncesi taraftar desteğini de arkasına almak istiyor. 

banner111
Zorlu mücadele öncesi bir çağrıda Alanyaspor'un en aktif taraftar grubu olan Şimşekler Lideri Fatih Aslan'dan geldi. Atiker Konyaspor maçının sezonun belkide en önemli maçı olduğuna dikkat çeken Aslan, "Buradan iş adamlarına, siyasilere ve oda başkanlarına bu zorlu süreçte gerek çalışanlarını gerekse de üyelerini maça davet etmleri konusunda ricada bulunuyorum. SMS yoluyla Alanya Belediyesi Antalya Büyükşehir Belediyesi ve yine odalarım Alanya halkını maça davet etmeleri gerekiyor. Ayrıca hoparlörlerden anonslar yapılarak halkı maça davet etmeliyiz. Bu haftaki bu önemli maçta tribünlerde taraftarın 12. adam olarak takımı desteklemesi için bunlar zorunlu.

Bu takım Alanya'yı Türkiye'ye tanıttı. Bu takım Alanya'yı Dünya'ya tanıttı. Bu takım sayesinde kış turizmi gelişti. Bu takım memleketimizin takımı, yaşadığımız ve ekmek yediğimiz şehrin takımı. Bu pazar bütün Alanya halkını sezonun hayati önem taşıyan bu maçında takımımızı desteklemeye davet ediyoruz. Unutma sen yoksan bir kişi eksiğiz.

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2018, 10:23

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83