Avrupa Şampiyonası Alanya'da olacak

Türkiye Hokey Federasyonu tarafından organize edilen ve Türk hokeyini yakından ilgilendiren 2018 Eğitim Gelişim Semineri yapılan açılış töreniyle başladı.

Avrupa Şampiyonası Alanya'da olacak
Seminere Türkiye'nin birçok ilinden teknik direktör ve kulüp yöneticileri katıldı. Seminerin açılış töreninde konuşan Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan, Türk Hokeyinin dünya genelinde önemli bir yere geldiğini ifade ederek, "Avrupa’nın en iyi 16 ülkesi arasında yer almak kısa sürede hokey sporunun geldiği noktayı görmemiz açısından büyük önem taşıyor” dedi. 

Eğitim ve Gelişim seminerleri ile Türkiye Hokey Federasyonunun 2018 eylem planının masaya yatırılacağı ve Alanya ve Konya’da gerçekleştirilecek olan Avrupa Şampiyonalarıyla ilgili izlenecek yol haritalarının belirleneceğini de de vurgulayan Karakan, hokeyin Türkiye’de geldiği noktaya da dikkat çekti. Hokeyin gelişmesi için herkesin taşın altına elini koyduğunu ve federasyon olarak çalışmaları desteklediklerini anlatan Karakan, Türkiye’nin dört bir yanından seminere ilgi gösterildiğini belirterek, katılımcılara teşekkür etti. Karakan, konuşmasında terörü de lanetleyen Karakan, "Türkiye’nin gelişmesi ve kalkınması yolundaki adımlardan kimse bizi alı koyamayacak. Türkiye hedefleri ve vizyonu olan bir ülke. Ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmaya, vatanımızın bölünmez bütünlüğünü bozmaya yönelik organize olmaya çalışan başta FETÖ terör örgütü olmak üzere bu örgütlerin destekçilerini, yöneticilerini ve örgüt içerisinde faaliyet gösterenlerin hepsini kınıyor ve terörü lanetliyorum" dedi. 

Karakan, kendisinden önceki yöneticilerle ilgili ise, "Geçmiş dönem başkanlarımıza verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bugün buralara gelmemizde elbette geçmişte gerçekleştirilen hizmetlerin büyük rolü olmuştur” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Karakan, geçmiş dönemlerde başkanlık yapmış isimlere günün anısına plaket verdi. Plaket törenin ardından çeşitli kurullar oluşturularak eğitim seminerlerine başlandı. Yapılan çalışmalar kapsamında 2018 yılı için izlenecek yol haritası da oluşturulmaya başlandı.

Çalışmaların 29 Ekim 2017’ye kadar süreceği açıklandı.

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2017, 18:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83