AVRUPA ÜÇÜNCÜSÜNDEN ZİYARET

İtalya'da düzenlenen 15'inci Avrupa Dağ Koşusu Şampiyonası'nda ülkemizi temsil eden ve 3'üncü olan Alanyaspor'un milli atleti Ahmet Arslan, kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

AVRUPA ÜÇÜNCÜSÜNDEN ZİYARET

 Başkan Çavuşoğlu'na yarış hakkında bilgi veren Arslan, bronz madalya alarak Avrupa şampiyonasını başarılı bir şekilde geride bıraktığını söyledi. Yarış öncesindeki ilk 5'i hedeflediğini belirten Arslan, "Yarışta 3'üncü oldum. Bu sonuç bu yıl için beni mutlu etti ama Avrupa şampiyonasındaki asıl hedefim 2017 yılında şampiyon olmak. Bu sezon için en önemli hedefim eylül ayında Bulgaristan'dan yapılacak Dünya Dağ Koşusu Şampiyonası'nda ilk 5 sıra içerisinde yer alabilmek" dedi. 

banner111
Alanyaspor Kulübü'nün verdiği destekten dolayı başkan Çavuşoğlu'na teşekkür eden Arslan, "Avrupa 3'üncülüğümü kulüp başkanımız ve yönetim kuruluyla paylaşmaktan mutlu oldum. Kulübümüzün verdiği deste önemli bir paya sahip. Aldığım desteklerle önümüzdeki yarışlarda daha büyük başarılara ulaşmak istiyorum. Alanya ve Türk sporuna elimden geldiğimce başarı kazandırmaya devam edeceğim." diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2016, 17:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83