Bakanın takımı liglere geri döndü

Alanya'nın eski takımı olan ve bir dönem Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun da formasını giydiği Türklerspor uzun bir aradan sonra yeniden liglere döndü.

Bakanın takımı liglere geri döndü

Alanya'nın efsane takımlarından olan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu gibi bir çok ismin forma giydiği Türklerspor yeniden doğdu. Antalya 2. Amatör Lig'den yeniden başlayan Türklerspor dün ilk maçına çıktı. 2 Amatör Lig 3. Grupta mücadale eden Türklerspor ilk maçında Avsallar Sahası'nda Akdeniz Timsahlarını ağırladı. Saat 14.30'da başlayan mücadele 3-1'lik skorla Türklerspor'un üstünlüğü ile tamamlandı. Türklerspor bu sonuçla lige oldukça iyi bir başlangıç yapmış oldu. 

banner111
Bu arada maç öncesi Türklerspor'un Teknik Direktörü Şükrü Çavuşoğlu küçük bir plaket töreni düzenledi. Törende geçmişte Türklerspor'da emeği olan ve yöneticilik yapmış kişiler ödüllendirildi. Şu anda Aytemiz Alanyaspor'un başında olan ve geçmişte Türklerspor futbolculuk, teknik adamlık ve başkanlık gibi görevlerde bulunan Hasan Çavuşoğlu, Takımda bir dönem yöneticilik yapan Ahmet Çavuşoğlu, Türkler Mahalle Muhtarı Mehmet Şahin ve Türklerspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu'na plaket verildi. Saha içinde yapılan törende plaketleri teknik adam Şükrü Çavuşoğlu verdi. 

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2018, 10:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83