BAL Ligi final maçına kaldı

BAL Ligi final maçına kaldı

banner111

Antalya Süper Amatör ligini grubunda lide olarak tamamlayarak Bölgesel Amatör ligi Play-off yükselme grubuna kalan Mia İnvest Mahmutlarspor 4 takımın mücadele ettiği grubu lider bitirmesine rağmen, play off grubunda averaj uygulaması olmadığı için, 14  puan ile aynı puana sahip Döşemealtı Belediyespor ile final maçı yapacak.

Bugün oynanan maçta deplasmanda Kaş Kınık spor ile karşılaşan temsilcimiz maçı 4-3 kazanarak puanını 14' e çıkartıp liderliğini sürdürdü. Bugün oynanan bir diğer maçta Döşemealtı Belediyespor da rakibi Antalya Kunduspor maçını 5-0 kazanarak puanını 14'e çıkarttı. Aynı puana sahip iki takım kendi aralarındaki maçlarda da berabere kalması sebebiyle averaj sistemi uygulanmayan playoff yükselme grubunda bir final maçı daha oynanacak .
BU MAÇIN GALİBİ BAL LİGİ'NDE

Tarafsız bir sahada oynanacak olan Mia İnvest Mahmutlarspor - Döşemealtı Belediyespor maçını kazanan takım Bölgesel Amatör ligi ( BAL ) Ligine yükselecek.  Bu maçı kaybeden takım ise ikinci olarak playoff yükselme grubunu tamamlamış olacak ve şuan BAL liginde oynayan fakan  BAL liginden düşme bölgesinde olan Manavgat Belediye Spor ile playout maçı oynanacak ve kazanan takım BAL Ligi'nde olacak.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83