BELEDİYESPORDA KAYITLAR DEVAM EDİYOR

2015-2016 Eğitim- Öğretim yılının sona ermesinin ardından öğrenciler, Alanya Belediyespor bünyesinde yer alan yaz spor okullarına yoğun ilgi gösteriyor.

BELEDİYESPORDA KAYITLAR DEVAM EDİYOR

 Bu yaz futbol, basketbol, tenis, karate ve voleybol gibi branşlarda faaliyet gösteren spor okullarına kayıtlar devam ediyor.

banner111
Merkezde Sadullahoğlu Futbol Sahası’nda Pazartesi, Çarşamba, Cuma günleri; Mahmutlar, Kestel, Avsallar, Okurcalar ve İncekum’da Salı ve Perşembe günleri çalışmalar sürüyor. 
Alanya Belediyespor, sporcuların eğitim aldıkları sahalara ulaşımlarını sağlamak amacıyla belirli bölgelerden ücretsiz servis hizmeti veriyor.

Özellikle bayram sonrası tavan yapan kayıtlar nedeniyle merkezde saat 17.30’da kaldırılan servis; saat 17.00 ve 18.00 olmak üzere ikiye çıkarıldı.

Mahmutlar bölgesinden futbol okullarına katılan öğrencilerin servis ile Kestel sahasına ulaşımları sağlanıyor.

“SAĞLIK VE KALİTELİ ZAMAN İÇİN MÜKEMMEL BİR İMKAN”

Spor okullarının tatilin başlamasıyla öğrencilerin hayatına hem kaliteli zaman geçirme hem de sağlık adına olumlu yansımaları olacağını kaydeden Alanya Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Erken, “Öğrencilerimizin tatilde serbest zamanlarını, uzman antrenörler nezaretinde düzenli ve en iyi şekilde değerlendirmeleri için mükemmel bir imkan olan spor okullarımız, aynı anda binlerce çocuğumuza ve gencimize hizmet verecek şekilde planlandı. Tüm çocuklarımızı yaz spor okullarımıza bekliyoruz.” dedi. 
Spor okullarına kayıt yaptırmak isteyen velilerimiz 0 551 703 63 38 nolu telefondan iletişime geçebilirler.


Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2016, 14:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83