BÜYÜKŞEHİR'DEN MAHMUTLAR'A SPOR DESTEĞİ

Büyükşehir Belediyesi, Alanya Mahmutlar Selçuklu Ortaokulu öğrencilerine spor malzemesi yardımı yaptı. Spor malzemeleri Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ve öğretmenler tarafından öğrencilere verildi.

BÜYÜKŞEHİR'DEN MAHMUTLAR'A SPOR DESTEĞİ

 Büyükşehir Belediyesi ilçelerde faaliyet gösteren okullarda eğitim ve öğretim gören gençlerin daha iyi koşullarda spor yapabilmeleri için spor malzemesi yardımında bulunuyor. Bu kapsamda Alanya Mahmutlar Selçuklu Ortaokulu öğrencilerine spor malzemesi yapıldı. 

banner111

Spor malzemeleri Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney tarafından Okul Müdürü Veli Uğur ve Beden Eğitimi Öğretmeni Ayşe Küçük Yıldız nezaretinde öğrencilere verildi. Futsal turnuvasında Antalya birincisi olan Mahmutlar Selçuklu Ortaokulu’nun başarılı öğrencileri, spor malzemesi desteği için Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e teşekkür etti.
Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, gençlerin kötü alışkanlılardan uzak durması ve spora yönlenmesi için Büyükşehir Belediyesi okullara her türlü desteği sağladıklarını belirterek, “Okullara yardımlarımız sürecek” dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2016, 10:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83