Çamlıcalılar halı sahada buluştu

Çamlıcalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, her yıl düzenlediği Halı Saha Futbol Turnuvası'nın bu yıl ki şampiyonu Lordlarspor oldu.

Çamlıcalılar halı sahada buluştu

Alanya Çamlıcalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından her yıl gerçekleştirilen halı saha futbol turnuvasına bu yıl 14 büyük ev 7 minik takım olmak üzere 21 takımın katıldı. Turnuvada Lordlarspor şampiyon olurken, 2. Eğrikayaspor, 3. Kocavelilerspor oldu. Turnuva sonunda ödüller verildi. İlk üç takıma kupa verilirken, turnuvanın en centilmen takımı ödülünü Bobuşluspor aldı. Turnuvada gol kralı 45 golle Mahmut Savaş oldu. En iyi kaleci Onur Aysoy, En centilmen sporcu olarak Sadettin Şimşek ve Volkan Namal, Tunay Arslan ve ve Hilmi Aldemir seçildi. En centilmen taraftar ödülü ise Ceren Beyza Candan'a gitti.  

banner111

Dernek başkanı Şeref Aslan, turnuva ile ilgili yaptığı açıklamada: "Çamlıcalılar derneği 15. Halı Saha Futbol Turnuvası tamamlanmıştır. 21 takım 248 oyuncu ile yapılan turnuvamızda centilmence bir sezonu geride bırakmanın mutluluğu içerisindeyiz. Birlik beraberliğin ve kaynaşmanın ön planda olduğu turnuvamızın katılımcılarına teşekkür ederim. Başarılı olan takım ve ödül alan sporcuları kutlarım. Ödül töreni gecemize iştirak ederek bizleri onurlandıran kaymakamımız Fatih Ürkmezer'e, belediye başkanımız Adem Murat Yücel'e, AGC başkanı Gaye Coşkun'a, siyasi parti başkanlarımıza, oda başkanlarımıza, Müsiat başkanımıza, STK başkanlarımıza, muhtarlarımıza ve gecemize katılan tüm misafirlerimize sonsuz teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83