Çavuşoğlu: Alanyaspor hak ettiği yerde olacak

Aytemiz Alanyaspor’da üst üste alınan 2 mağlubiyetin ardından Başkan Hasan Çavuşoğlu basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Çavuşoğlu, "Oynadığımız kötü futbol ve biraz da şanssızlık vardı. Maalesef bunlar oluyor ama inşallah toparlayacağız. Gene Alanyaspor hak ettiği yerde olacaktır” dedi.

Çavuşoğlu: Alanyaspor hak ettiği yerde olacak

Süper Lig’de 24 puanla 6’ncı sırada bulunan Aytemiz Alanyaspor’da üst üste alınan 2 mağlubiyetin ardından Başkan Hasan Çavuşoğlu basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Alınan mağlubiyetlerle ilgili konuşan Başkan Çavuşoğlu, “Oynadığımız kötü futbol ve biraz da şanssızlık vardı. Kadroda çok eksiklerimiz de vardı. Özellikle son oynadığımız Sivasspor maçında daha çok eksiğimiz vardı. Antalyaspor maçında da eksiklerimiz vardı ama neticede sahaya 11 kişi çıkıyoruz. 11 kişinin de sahada ne verdiği çok önemli. Futbolda bunlar olabiliyor ama denildiği gibi neticede yine üst sıralardayız. Toparlayacağız. Toparlamak zorundayız. Bununla alakalı hem teknik heyetimiz hem yönetim kurulumuz gerekli çalışmaları yapıyor. Sakat ve cezalı olan futbolcularımız var. İnşallah bir kısmı bu hafta dönüş yaparlar. Hasta olan futbolcularımız daha fazla. Bunlar yaşanabiliyor futbolda. Tabi herkesin kendisine dikkat edip daha çok bakması lazım. Futbol ayrı bir meziyet. Futbolcularında her birinin ayrı ayrı sorumlulukları var. Maalesef bunlar oluyor ama inşallah toparlayacağız. Gene Alanyaspor hak ettiği yerde olacaktır” dedi.

banner111

“1-2 oyuncu alabiliriz”

5 Ocak 2022’de başlayacak olan başlayacak olan transfer dönemiyle ilgili soruyu da cevaplayan Çavuşoğlu, “Transferle alakalı henüz hocamızla oturup bir görüşme yapmadık. Bundan sonraki süreçte yaparız. Kadromuzda belki 1-2 oyuncu gider, 1-2 oyuncu gelebilir. Ancak zaten şuanki kadromuzun lig için yeterli olduğunu düşünüyoruz. Tabi bu konuda hocamızın da fikrini alacağız. Bu da önümüzdeki haftalarda netleşir” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83