Çavuşoğlu kötü gidişle ilgili ne dedi?

Aytemiz Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, takımın kötü gidişiyle ilgili soruları yanıtladı.

Çavuşoğlu kötü gidişle ilgili ne dedi?

 Çavuşoğlu, "İyi oynamak yetmiyor. Sonuca da gitmeliyiz. Gaziantepspor maçında şeytanın bacağını kırmak istiyoruz. Çünkü ilerleyen haftalarda daha büyük sıkıntılar yaşamak istemiyoruz. Maçlarda goller atmalıyız ve galibiyetler almalıyız" dedi.

banner111
Çavuşoğlu, takımın haftalardır iyi oynadığını ancak maç kazanamadığını söyledi. Puan almadıkları ve sıralamada iyi bir yerde olmadıkları sürece iyi oyunun yeterli olmadığını belirten Çavuşoğlu, "Kötü oynayalım ama maç kazanalım. Bizim öncelikle puan almamız gerekiyor. Burada şanssızlığımız da var. Son 3 maça baktığımızda 22 gol pozisyonuna girmişiz. Her takım bu rakamı yakalayamaz. Ama bu pozisyonlarını gole çeviremedik. Önümüzde Gaziantepspor maçı var. Bizim için çok önemli bir maç. Şeytanın bacağını kırmak istiyoruz. Çünkü ilerleyen haftalarda daha büyük sıkıntılar yaşamak istemiyoruz. Maçlarda goller atmalıyız ve galibiyetler almalıyız" dedi.

Ligin uzun bir maraton olduğunu ancak çıkışa geçmeye ve puan almaya ihtiyaçları olduğunu dile getiren Çavuşoğlu, "Çok basit goller yiyoruz. Bunun da önlemini almalıyız. Kasımpaşa maçında rakibimiz yüzde 30 oranında topa sahip olmuş. Biz daha çok topla oynamış olmamıza rağmen yenildik. Rakibimiz yakaladığı pozisyonları değerlendirdi ve golleri attı. İlk golde top taca çıkmıştı ama hakem her ne hikmetse bunu görmedi. Hakemler bazı şeyleri görmüyorlar, belki de görmek istemiyorlar. Ben protokol tribünden topun taca çıktığını görüyorsam hakem daha uygun pozisyondayken nasıl göremiyor, anlayamadım. Hakemlerin daha dikkatli olması gerekiyor" diye konuştu.

Alanyasporlular Derneği'nin forvet oyuncu Vagnar Love için yapacağını duyurduğu gol duası organizasyonuna da değinen Çavuşoğlu şöyle dedi: "Böyle bir saçmalık yok. Bu şekildeki bir saçmalığa da biz kulüp olarak müdahale ederiz. Tabi ki 
dua okunur, kurban kesilir ama bu şekilde yapılan dua organizasyonunu kabul etmeyiz. Öyle bir işgüzarlık yok. Herkes haddini bilsin. Biz yönetim olarak haddimizi biliyoruz. Kimse kusura bakmasın. Süper Lig'de olduğumuzu unutmayalım. Takım için tabi ki dua edebilirsin ama bir futbolcuya yönelik bireysel hareketlere müsaade etmeyiz."

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2016, 16:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83