Çin kulübünden Alanyaspor'a ziyaret

Çin'in BYMT Futbol Kulübü Başkan Yardımcısı Hailin Zhang Aytemiz Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu'nu ziyaret etti.

Çin kulübünden Alanyaspor'a ziyaret

Çin'in BYMT Futbol Kulübü Başkan Yardımcısı Hailin Zhang Aytemiz Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu'nu ziyaret etti. Ziyarette Chuang Jing Seyahat Acentası Sahibi Liu Hui, BYMT Futbol Kulübü Türkiye Temsilcisi İlhan Fu ve Aytemiz Alanyaspor 2'nci Başkanı Kamil Köseoğlu da yer aldı. 

banner111
BYMT Futbol Kulübü Başkan Yardımcısı Hailin Zhang, kulüplerinin Çin'in Siçuan eyaletinin başkenti olan Çengdu'da yer aldığını söyledi. Alanya'yı çok sevdiklerini belirten Zhang, "Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve 2'nci Başkanı Kamil Köseoğlu bizi çok sıcak karşıladı. Alanyaspor Kulübü ile altyapı konusunda işbirliği yapmak istiyoruz. Akhisarspor maçını izledik ve Alanyaspor kazandığı için çok mutlu olduk. Çok güzel bir atmosfer vardı. Maçta Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile de tanışma fırsatı bulduk. Çin'e döndüğümde Alanyaspor Kulübü'nün ve Alanya halkının misafirperverliğini anlatacağım" dedi. Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ise "İki kulüp arasında başlayan bu dostluğun gelişerek devam etmesini istiyoruz. Altyapı konusunda işbirliği yapabiliriz" diyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyaret sonunda Çavuşoğlu ve Zhang, birbirlerine kulüplerinin forma ve flamalarını taktim etti.

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2018, 13:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83