Cisse için Fenerbahçe de devreye girdi

Cisse için Fenerbahçe de devreye girdi
Aytemiz Alanyaspor'un yıldız golcüsü Papiss Cisse'ye Galatasaray'dan sonra Fenerbahçe'de talip oldu. Alanyaspor, Papiss Cisse'ye karşılık Fenerbahçe'den Mehmet Ekici'nin yanında Mevlüt Erdinç'i de takasta istedi.

Galatasaray'ın takas yöntemiyle kadrosuna katmak istediği öne sürülen alanyaspor'un golcü oyuncusu Papiss Cisse için yeni bir teklif geldiği iddiası daha ortaya atıldı. Fotospor'un haberine göre Fenerbahçe'nin Cisse'yi kadrosuna katmak için Alanyaspor'a teklif götürdüğü iddiasında bulundu. Haberde şöyle denildi: Papiss Cisse’nin Fenerbahçe’ye gelmek istemesi Alanyaspor’u zor durumda bıraktı. İlk yarıda attığı 12 golle Alexander Sörloth’la birlikte gol krallığının zirvesinde yer alan Senegalli golcüsünü bırakmak istemeyen Alanyaspor, Mehmet Ekici’nin yanında Mevlüt Erdinç’i talep etti.

ERSUN YANAL İSTİYOR

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Papiss Cisse transferini özellikle istiyor. İkinci yarıda çok zorlu maçlara çıkacaklarını hesaplayan Ersun Yanal, Vedat Muriqi'yi rahatlatmak için Papiss Cisse transferinin şart olduğunu düşünüyor. Alanyaspor'un Mehmet Ekici ile beraber istediği Mevlüt Erdinç'i Ersun Yanal kadroda düşünmüyor. Mevlüt Erdinç, bu sezon 6 maçta sadece 215 dakika şans buldu. (Fotospor)

 

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2020, 21:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83