Cumhuriyetin takımı Alanyaspor

Süper Lig temsilcimiz Alanyaspor’un son 2 yıldır Cumhuriyet Bayramlarını lider geçirmesi dikkat çekti.

Cumhuriyetin takımı Alanyaspor
      
Süper Lig’de Alanyamızı temsil eden Aytemiz Alanyaspor geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı ligin tepesinde tamamladı. Geçtiğimiz yıl oynanan 9 maç sonunda 18 puan toplayan temsilcimiz ligin tepesinde yer almıştı. Bu sezon da şu ana kadar 6 maç oynanan ligde 16 puan toplayan ekibimiz yine liderlik koltuğunda yer aldı. Dikkat çeken bir diğer ayrıntı ise iki yıldır aynı tarihte Fenerbahçe’nin ikinci sırada yer alması oldu.

ERKAN DEMİRCİ DİKKAT ÇEKTİ

Geçtiğimiz yıl yaptığı bir paylaşımla bu ayrıntıya dikkat çeken Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Alanya Belediyesi Meclis Üyesi Erkan Demirci, “Bugün itibariyle tarihe not düşünüz. Bundan yıllar sonra bilgi yarışmasında Cumhuriyetin 96. yılını kim lider bitirdi derlerse Alanyaspor dersiniz.” yazmıştı.

Demirci bu paylaşımını bu yılda hatırlatarak, “Tam bir yıl önce tarihe not düşmüşüm. Bir yıl geçti. Cumhuriyetin 97. yılında da değişen bir şey yok. Yine lideriz. Kurucu liderimiz Atatürk'e saygı ve minnetle Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.” şeklinde bir paylaşım yaptı.


Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2020, 13:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83