Dikkat! Alanya'da bu yollar kapalı olacak

Dikkat! Alanya'da bu yollar kapalı olacak
56. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu 3. ve 4. etapları Alanya'da gerçekleştirilecek. Türkiye'nin en prestijli spor organizasyonlarından 56. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda 25 takımdan 175 bisikletçi pedal çevirecek

TUR 2021' in 3. etabı 13 Nisan Salı günü (bugün) Beyşehir'de başlayacak ve Alanya Atatürk Anıtı önünde tamamlanacak. 4. etap 14 Nisan Çarşamba günü saat 10.20 de İskele Şelale önünden start alacak.

YÜCEL: 'TÜM HAZIRLIKLARIMIZI TAMAMLADIK'

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun 56'ncısının 3 ve 4. etapları Alanya'da yapılacak. Ülkemizin tanıtımına büyük katkı sağlayan yarışın 3. etabı Beyşehir- Alanya ve 4. etabı Alanya- Kemer'de gerçekleştirilecektir. Bölgemizin tanıtımı açısından oldukça önemli bir organizasyon. Biz de Alanya Belediyesi olarak üzerimize düşen çalışmaları titizlikle yaparak hazırlıklarımızı tamamladık. Yarışın kusursuz gerçekleşmesi için Alanya Belediyesi ve diğer kurumlar olarak gereken önlemleri ve tedbirleri aldık. Tüm vatandaşlarımızdan trafiğe kapalı yolları tercih etmemelerini istiyoruz." dedi. 

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2021, 06:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83