“Dünya Şampiyonu olup, ‘babam için’ demek istiyorum”

Antalya Belek’te düzenlenen Red Bull sporcularının değerlendirme toplantısında konuşan, geçen yıl geçirdiği motosiklet kazasında hayatını kaybeden Tek Teker Arif’in oğlu Toprak Razgatlıoğlu, “Babamın hatırası için tek hedefim Superbike Dünya Şampiyonluğu’nu kazanmak” dedi.

“Dünya Şampiyonu olup, ‘babam için’ demek istiyorum”
Türkiye’nin ve Alanya’nın gururu milli motosikletçi toprak Razgatlıoğlu, Superbıke Dünya Şampiyonluğu için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Superbıke Dünya Şampiyonası Razgatlıoğlu için aynı zamanda geçen yıl geçirdiği motosiklet kazasında bir arkadaşıyla birlikte hayatını kaybeden ‘Tek Teker Arif’ lakaplı motosiklet şovmeni babası Arif Razgatlıoğlu’nun da hayali olması bakımından da önem taşıyor.

“5 YAŞINDA BİSİKLET SÜRMEYİ BİLE BİLMİYORDUM”

Babası Arif Razgatlıoğlu’nun yönlendirmesiyle küçük yaşya motosiklet sporunun içine girdiğini belirten milli motosiklet sporcusu Toprak Razgatlıoğlu, 5 yaşında bisiklet sürmeyi dahi bilmediğini söyledi. Razgatlıoğlu,” Babam, haberim olmadan beni motosiklet yarışına götürdü. Yarıştığım ilk yıllarda ayağım yere değmeden tek ayakla motoru hareket ettirip, daha sonra sürüyordum. Yarışta dizim ilk yere sürttüğünde çok etkilendim. Daha sonra o pistin kokusu, yarıştaki sesler beni çok etkiledi ve hep piste çıkmayı istedim” dedi

“BABAMIN HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRMEK İSTİYORUM”

Geçen yıl geçirdiği motosiklet kazası sonrası hayatını kaybeden babası Arif Razgatlıoğlu’nun acısının asla geçmeyeceğini dile getiren milli motosikletçi, “Benim kariyerimi babamın varlığı etkiledi. O Motosiklet şovu için yaşardı. Ama beni hep yarış alanında hazırladı. Arada ben de motosiklet şovu yapıyorum. Ama benim asıl hedefim yarışlar. Tek hayalim dünya şampiyonu olabilmek. Çünkü bu benim babamın hayaliydi. O, hep beni dünya şampiyonu olarak görmek isterdi. Ben de onun hayalini gerçekleştirip 2babam için’ demek istiyorum. Bu uğurda da çalışmalarıma sonuna kadar devam edeceğim” şeklinde konuştu.

banner111

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2018, 14:25

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83