ELAZIĞ BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI

Multigroup Alanyaspor'un, Oba Stadı'nda Vartaş Elazığspor ile oynayacağı maçın biletleri satışa sunuldu.

ELAZIĞ BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI

 Multigroup Alanyaspor'un 24 Nisan Pazar günü saat 18.30'da Oba Stadı’nda oynayacağı Vartaş Elazığspor maçının biletleri satışa çıktı. Bilet fiyatlarındaki indirim ise devam ediyor. 

banner111
Kale arkaları 5 TL, Maraton tribünü 10 TL, Kuzey Protokol tribünü 10 TL, VIP3 50 TL ve VIP2 70 TL olarak satışa çıktı. Passolig kart basım işlemi maç günü saat 14.00'e kadar devam edecek olup, Vizeleme işlemleri ve bilet satışı ise maç saatine kadar kulüp passolig ofisinde devam edecekt. 

Maç günü Oba Stadı'nda da kart vizeleme ve maç bileti satışı Stad passolig ofisinde yapılacak. Kulübün yönetim kurulundan yapılan açıklamada ise taraftarlar bu önemli maça davet edildi. 

Açıklamada "Süper Lig yarışında büyük önem taşıyan Vartaş Elazığspor maçında taraftarımızın desteğini bekliyoruz. Alanya'yı ve Multigroup Alanyaspor'u seven herkes bayrağını ve formasıyla maça gelip takımımızı desteklesin" sözlerine yer verildi. 

Passolig Kartına sahip olan taraftarlar internet üzerinden Maç bileti satın alma ve Kart Vizeleme işlemlerini www.passo.com.tr adresinden, Alanyaspor Passolig Kartı olmayan taraftarlar internet üzerinden Passolig kartı için başvurularını www.passolig.com.tr yapılabilir.

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2016, 14:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83