Elimizdeki maçı kaçırdık: 2-2

Elimizdeki maçı kaçırdık: 2-2

Corendon Alanyaspor, iki farklı skor üstünlüğünü yakaladığı maçta Giresunspor ile 2-2 berabere kaldı. Maçta bir asist yapan ve bie de gol atan kaptan Efecan Karaca maçın yıldızı oldu.

banner111

KAPTAN'DAN KAFA GOLÜ
Spor Toto Süper Lig'in 27'nci haftasında Corendon Alanyaspor ile Giresunspor, Çotanak Spor Kompleksi'nde karşı karşıya geldi. Mücadeleye iki takımda vasat bir oyunla başladı. Alanyaspor rakip kaleye kanatlardan ataklarla gitmeye çalışırken, Giresunspor ise orta alanda istediği oyunu kuramadı. Konuk ekip Corendon Alanyaspor, 17. dakikada skor üstünlüğünü yakaladı. Soldan Cavaleiro ile gelişen atakta Balkovec son çizgiden altıpas üzerine yüksek gönderdiği meşin yuvarlağı Efecan Karaca rahat bir kafa vuruşuyla ağlara gönderdi. Ev sahibi Giresunspor'un varlık gösteremediği ilk devrede Alanyaspor'da Cavaleiro'nun bir şutu da direkten döndü. Mücadelede ilk devre Alanayspor'un 1-0 üstünlüğü ile geçildi. 

AH FAYİT AH !
Karşılaşmanın ikinci devresine ev sahibi ekip oyuncu değişikliği yapmadan başlarken, Alanyaspor, Dumbia'nın yerine Lusamba'yı oyuna alarak başladı. Ev sahibi Giresunspor ilk devreye göre bu yarıda daha istekli bir oyun sergiledi. 66'ncı dakikada Riad Bajic ile karşı karşıya pozisyonda golü kaçırdı. Kaleci Runarsson başarılı bir kurtarış yaptı. 75'nci dakikada Zinedine Ferhat, Alanyaspor'un 2'nci golünü attı. Maçın son bölümüne girerken 84'ncü dakikada Doğancan kafa vuruşuyla farkı 1'e indiren golü attı. Golden sonra beraberlik için umutlanan Giresunspor, 88. dakikada Fatih'in faulünde penaltı kazandı. Kuvas'ın penaltı atışında skora eşitlik geldi. Karşılaşmanın kalan bölümünde başka gol olmadı ve mücadele 2-2 berabere tamamlandı.  MAÇIN KARNESİ:
Stat: Çotanak Spor Kompeksi
Giresunspor: Ferhat, Alper, Arias (dk62 Kuwas), Alexis Perez, Hayrullah, Borja, Mejia (dk80 Murat Cem), Görkem, Savıcevic (dk46 Campuzano), Rijad Bajic, Serginho
Alanyaspor: Runarsson, Furkan, Rassoul, Balkovec, Umut (dk75 Fatih), Efecan (dk83 Efkan), Leroy Fer, Pereiro, Doumbia, Doumbia (dk46 Lusamba), Cavaleiro (dk58 Zinedine Ferhat), Koulouris (dk75 Ahmed Hassan)
GOL: dk84 Dopan Can, dk88 Kuwas (GİRESUNSPOR) dk17 Efecan, dk74 Zinedine Ferhat (ALANYASPOR)
Sarı Kart: dk35 Serginho, dk48 Campuzano (GİRESUNSPOR) dk56 Runarsson, dk76 Pereira, dk90+ Leroy Fer, dk90+ Zinedine Ferhat (ALANYASPOR)

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83