Emre Akbaba'yı rahat bırakın!

Galatasaray'ın, Milli Takımın genç yıldızı Emre Akbaba'nın transferi için Alanyaspor'la söz kestiği haberleri tepki topladı.

Emre Akbaba'yı rahat bırakın!
Haber7'nin iddialarına göre;

Sarı Kırmızılıların yeni sezonda kadrosuna dahil edeceği isimlerde belli olmaya başladı. Aslan'ın ara transfer döneminde kadrosuna dahil etmek için yoğun çaba harcadığı Aytemiz Alanyaspor'un yıldız oyuncusu Emre Akbaba hakkında da flaş açıklama geldi.
 
Bir dönem Aytemiz Alanyaspor'da teknik direktör olarak görev yapan Erhan Altın'dan Alanyasporlu Emre Akbaba hakkında flaş transfer açıklaması geldi.
 
Emre Akbaba geç bile kaldı

"Emre Akbaba Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe seviyesinde bir oyuncu ve transferi için geç bile kaldı. Emre, Antalyaspor'da da iyi işler yaptı fakat Kırmızı Beyazlılarda şans bulamadı. Emre, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş'ta rahatlıkla oynar"
 
Transferde söz kesildi

"Galatasaray'ın devre arasında transfer edeceğini düşünmüştüm ama olmadı. Kulağıma gelen duyumlar; Emre Akbaba için Galatasaray'ın önümüzdeki sezon için Alanyaspor'dan transfer sözü aldığı"
 
7 gol, 5 asist

Sol ayağını çok etkili kullanan ve ofansif orta saha pozisyonunda görev alan 25 yaşındaki futbolcu bu sezon Aytemiz Alanyaspor formasıyla çıktığı 22 karşılaşmada; 7 gol, 5 asist kaydetti.
 
Alanyaspor taraftarı tepkili!

Aytemiz Alanyaspor taraftarı küme düşmeme mücadelesi veren Aytemiz Alanyaspor'un etkili oyuncusu Emre Akbaba hakkında çıkan bu tarz haberlere tepki gösterdiler. Taraftarlar böyle kritik bir süreçte futbolcuların aklının karıştırıldığını söylediler. 

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2018, 12:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83