Erol Bulut, Alanyaspor'a veda etti

Erol Bulut, Alanyaspor'a veda etti
Fenerbahçe'nin başına geçmesi beklenen Erol Bulut, Aytemiz Alanyaspor'dan resmen ayrıldı.

Fenerbahçe'yi çalıştırması beklenen Bulut, Twitter hesabından yazılı bir açıklama yaparak Akdeniz ekibinden ayrıldığını duyurdu.

İşte Erol Bulut'un mesajı:

"Değerli Basın Mensupları,

Aytemiz Alanyaspor'da 2019-2020 sezonu ile birlikte başlayan görevimiz, bugün itibariyle son bulmuştur. Bu göreve gelmemizde büyük emeği olan Aytemiz Alanyaspor Başkanı Sayın Hasan Çavuşoğlu ve Aytemiz Alanyaspor yönetim kuruluna teşekkür ederim. Futbolcu kardeşlerim, ekibim, ben, en önemlisi de bizlere her zaman destek ve inancını esirgemeyen taraftarımızla, 2019-2020 sezonunu birlik içinde ve çok verimli geçirdik; takımımızı Avrupa Kupaları'na götürme başarısı gösterdik.

Ekibim ve ben, Aytemiz Alanyaspor Başkanı Sayın Hasan Çavuşoğlu ve yönetim kuruluna, tüm futbolcu kardeşlerimize, kulüp personelimize, taraftarımıza ve Aytemiz Alanyaspor camiasına teşekkürü borç biliriz.



Aytemiz Alanyaspor'a bundan sonraki mücadelelerinde ve Avrupa Kupalarında başarılar dilerim.

Saygılarımla, Erol Bulut".

Erol Bulut, Alanyaspor'u 2019-20 sezonunda Süper Lig beşinciliğine taşırken, Ziraat Türkiye Kupası'nı finalde Trabzonspor'a kaybetti.

45 yaşındaki antrenör Türkiye Kupası finalinin ardından 'Yeni sezonda Fenerbahçe'yi mi çalıştıracaksınız?' sorusuna "Önümüzdeki günlerde gereken açıklamayı yapacağız. Kariyerimin ilerleyen yıllarını nasıl değerlendireceğimi göreceğiz. Birkaç gün oturup kafa dinlemek gerekiyor" yanıtını vermişti.

Erol Bulut futbolculuk kariyerinde dört sezon Fenerbahçe forması giydi. 

Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2020, 14:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83