Erol Bulut'tan Başakşehir ve kupa maçı yorumu

Erol Bulut'tan Başakşehir ve kupa maçı yorumu
Tünektepe’de zirve Sarısu’da deniz Hedeflerinin Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanmak olduğunu söyleyen Alanyaspor Teknik Patronu Erol Bulut, "Kupada da finale çıkıp, şampiyon olmak amacımız" dedi.

'BU MAÇI BURADA KAPATIYORUZ'

Başakşehirspor maçında alınan 2-0'lık mağlubiyet sonrası konuşan Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, "Bu maçı burada kapatıyoruz. Yarından itibaren, oynayacağımız kupa maçına odaklanacağız. Bizim için çok önemli bir maç ve hazırlıklara başlayacağız" dedi

Yaklaşık üç aylık bir aradan sonra futbola dönmenin zorluğuna dikkati çeken Erol Bulut, "Pandemiden sonra geri dönmek kolay değildi. Çoğu futbolcu mental ve fiziksel sıkıntı yaşayabilir. Biz bugün fiziksel ve mental sıkıntı yaşamadık. Sakatlık da yaşamadık." şeklinde konuştu.

"HEDEFİMİZ KUPAYI ALMAK"

Bulut, şampiyonluk yarışıyla ilgili bir soruya ise, "Şampiyonluk şansını değerlendirmek bizim işimiz değil. Ben kendi takımıma odaklanıyorum. Hedefimiz ligi en iyi yerde bitirmek. Oynayacağımız 7 maçta maksimum puan alıp, ligi güzel bir yerde tamamlamak istiyoruz. Kupada da finale çıkıp, şampiyon olmak amacımız" yanıtını verdi. 

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2020, 14:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83