ESKRİMCİLER ALANYA’ DA TER DÖKTÜ

Alanya Belediyesi’nin ev sahipliği ile düzenlenen Süperminikler-Minikler Açık Epe Turnuvası Atatürk Spor Salonu’nda başladı. Süper Minikler kategorisinde derece yapan sporcular madalya ile ödüllendirildi

ESKRİMCİLER ALANYA’ DA TER DÖKTÜ
Turnuvanın ilk gününde Süper Minik Erkek-Bayan Epe Müsabakaları oynandı. Toplamda 158 sporcunun katıldığı turnuvada; 2005-2006-2007-2008 doğumlu Süper Minikler Bayan kategorisinde 29 sporcu, erkekler kategorisinde 24 sporcu kıyasıya mücadele etti.

TUNUVANIN EN KÜÇÜK SPORCUSU ALANYA’DAN

Türkiye Eskrim Federasyonu tarafından gerçekleştirilen müsabakalarda Alanya Eskrim Kulübü Sporcusu Derin Su Ediz turnuvanın en küçük sporcusu olarak yarıştı. 2008 doğumlu sporcu göstermiş olduğu performansla tüm izleyicilerden büyük alkış aldı.

DERECEYE GİREN SPORCULARA MADALYA VERİLDİ

Süper Minik bayan kategorisinde şampiyon Ankara’dan ferdi olarak katılan Aleyna Kılbaş oldu. İkinci Alanya Eskrim Spor Kulübü’nden Zulal Elif Yılmaz, üçüncü ise Efsane Eskrim Spor Kulübü’nden İpek Gökbuluk ve AESK’ den Defne Kaya oldu. Süper Minik erkek kategorisinde İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nden Murat Meriç birinci, İstanbul’dan ferdi katılan Ali Öztiryaki ikinci oldu. Ted Spor Kulübü’nden Ardıç Karan Safcı ve Antalya’dan katılan Mert Şekerci üçüncülüğü paylaştılar. Dereceye giren sporcular Alanya Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Erdal Tamrak’ın elinden madalyalarını aldılar.


Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2015, 16:46

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83