Filede heyecan başlıyor

Türkiye Erkekler Voleybol 1. Lig’indeki Akdeniz Temsilcimiz Alanya Belediyespor 2017-2018 sezonundaki ilk maçını yarın Saat 15.00’de Atatürk Spor Salonu’nun da Eser Spor ile oynayacak.

Filede heyecan başlıyor
Yeni kadrosu ile çalışmalarını tamamlayan ve Akdeniz bölgesini tek başına temsil edecek olan Alanya Belediyespor, A grubunda mücadele edecek.  
1.Lig A ve B Grubu 1. Devre karşılaşmaları 30 Eylül- 23 Aralık tarihleri arasında 2. Devre karşılaşmaları ise 07 Ocak- 04 Mart 2018 tarihleri arasında oynanacak.

BELEDİYESPOR’UN GRUPTAKİ RAKİPLERİ

(1.hafta) Alanya Beledidyespor-Eserspor,  (2.hafta) TFL ALTEKMA-Alanya Belediyespor, (3.hafta) Alanya Belediyespor-Anadolu Üniversitesi, (4.hafta) Seydişehir Belediyespor- Alanya Belediyespor, (5.hafta) Alanya Belediyespor-Eğridir Elma, (6. Hafta) Konya Büyüyşehir-Alanya Belediyespor, (7.hafta) Alanya Belediyespor- TUF Spor, (8.hafta) Düzcespor-Alanya Belediyespor, (9.hafta) Bornova AND LİS-Alanya Belediyespor, (10.hafta) Alanya  Belediyespor- TOFAŞ Spor, (11.hafta) BİGADİÇ- Alanya Belediyespor, (12.hafta) Alanya Belediyespor- İstanbul  BBSK, (12.hafta) Zıraat Bankası- Alanya Belediyespor
ESEN: 

“RAKİBİMİZ YÜKSEK BÜTÇELİ VE GÜÇLÜ”

Erkekler 1. Lig Voleybol Takımımızı geçen yıl olduğu gibi bu sezonda çalıştıran Alanya Belediyespor Erkek Voleybol Takımı Antrenörü Serdar Esen,  ilk rakibimiz Eser  Spor’un yüksek bütçeli ve güçlü bir rakip olduğunu söyleyerek sahaya kazanmak için çıkacaklarını söyledi.

ERKEN, “SALONU DOLDURALIM, TEMSİLCİMİZE DESTEK OLALIM”

Alanya Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Erken ise tüm spor severleri  yarın saat 15.00’de Atatürk Spor Salonu’nda Kırmızı-Beyazlı Akdeniz temsilcimize destek olmaya davet etti.  Erken, takımın Lig’e çok iyi hazırlandığını da sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2017, 09:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83