Fotomaç günah çıkarttı

Trabzonspor Aytemiz Alanyaspor maçı sonrası 'Katliam' başlığı atarak taraftarların tepkisine neden olan Fotomaç Gazetesi adeta günah çıkarttı.

Fotomaç günah çıkarttı
Aytemiz Alanyaspor'un 3-0'dan 4-3 kazanarak tarihi bir geri dönüşe imza attığı Trabzonspor zaferinin ardından Fotomaç Gazetesi 'Katliam' manşeti altında 'Hakem Alper Ulusoy ile Ersun Yanal el ele verdi, Trabzonspor'un ipini çekti' ifadesini kullanmıştı. Aytemiz Alanyaspor'un başarısını hiçe sayan art niyetli haberin arkasında ise Fotomaç Gazetesi'nin Trabzonlu Genel Yayın Yönetmeni Zeki Uzundurukan olduğu ortaya çıkmıştı.

Bu olay üzerine Aytemiz Alanyaspor'lu ve bir çok renke gönül veren taraftarlar Fotomaç'ı eleştiri yağmuruna tutmuştu. 

Olay sonrası herhangi bir açıklama yapmayan Fotomaç Gazetesi bugünki sayısında adeta günah çıkarttı. Gazetenin hazırlamış olduğu haftanın panaroması köşesinde Aytemiz Alanyaspor'a büyük yer verildi. Aytemiz Alanyaspor'u haftanın takımı seçen gazete, haftanın yıldızı olarak Vagner Love'a yer verdi. Yine haftanın teknik direktörüde Aytemiz Alanyaspor'un çalıştırıcısı Safet Susiç seçildi. Haftanın 11'inde de 3 gollü Vagner Love yer aldı. 

Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2017, 10:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83