Glynor Plet'in yeni takımı belli oldu

Geçen sezonun devre arasında İsrail'in Maccabi Haifa takımından Alanyaspor'a transfer olan ve gösterdiği performansla hayal kırıklığı yaratan Glynor Plet'in yeni adresi belli oldu. Surinam asıllı Hollandalı futbolcu, Güney Kıbrıs Rum Kesimi ekiplerinden Anorthosis Famagusta ile anlaşma sağladı.

Glynor Plet'in yeni takımı belli oldu

Geçen sezonun devre arasında İsrail'in Maccabi Haifa takımından Aytemiz Alanyaspor'a transfer olan ve gösterdiği performansla hayal kırıklığı yaratan Glynor Plet'in yeni adresi belli oldu. Surinam asıllı Hollandalı futbolcu, Güney Kıbrıs Rum Kesimi ekiplerinden Anorthosis Famagusta ile anlaşma sağladı.

banner111
2016-2017 sezonunun devre arasında İsrail'in Maccabi Haifa takımından Alanyaspor'un yolunu tutan Glynor Plet'in yeni adresi belli oldu.  Alanyaspor'da çıktığı 10 maçta sadece 1 kez gol sevinci yaşayabilen ve büyük hayal kırıklığı yaşatan Surinam asıllı Hollandalı futbolcu, Güney Kıbrıs Rum Kesimi ekiplerinden Anorthosis Famagusta ile anlaşma sağladı. 2017-2018 sezonunun ilk devresini maç yapmadan geçiren 30 yaşındaki futbolcu, resmi sözleşmeye imza atmak için Güney Kıbrıs Rum Kesimi'ne gitti.

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2017, 12:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83