Gömeç'ten ziyaret teşekkürü

Aytemiz Alanyaspor Asbaşkanı Bilal Gömeç Bursa İnegöl'deki ALBİMO tesislerini ziyaret eden Alanyaspor yönetimine teşekkür etti.

Gömeç'ten ziyaret teşekkürü

Aytemiz Alanyaspor Asbaşkanı ve Alanya Bilal Mobilya (ALBİMO) sahibi Bilal Gömeç'ten ziyaret teşekkürü. Türkiye'nin dört bir yanında vatandaşlara ALBİMO ile hizmet veren Gömeç, Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve yönetimine teşekkür etti. 

banner111
Bursaspor deplasmanı için Bursa'ya giden Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve yönetimi Bursa'nın İnegöl ilçesinde bulunan ALBİMO'yı ziyaret etmişlerdi. Ziyarette Çavuşoğlu ve yönetimine; Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Musa Taşkın ve Antalyalı işadamı Ali Yılmaz'da eşlik etti.

Konuyla ilgili teşekkür metni yayınlayan Bilal Gömeç, "İnegöl'deki üretim tesislerimizi ve Showroom'umuzu ziyaret ederek bizleri onurlandıran Alanyaspor Kulüp Başkanımız Sayın Hasan Çavuşoğlu ve yönetim kuruluna, Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Musa Taşkın'a, Antalyalı iş adamı Sayın Ali Yılmaz'a, Alanyalı iş adamlarımıza, Alanyaspor dostlarına ve Alanya basınına ALBİMO ailesi olarak teşekkür ediyoruz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2017, 14:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83