Grup Şimşekler’den Kestelspor’a tebrik mesajı

Ligin bitmesine 5 hafta kala şampiyonluğunu garantileyerek BAL Ligi’ne çıkan Alanya’nın Antalya Süper Amatör küme temsilcilerinden Kestelspor’a bir tebrik mesajı da Alanyaspor’un taraftar Grubu Grup Şimşekler’den geldi.

Grup Şimşekler’den Kestelspor’a tebrik mesajı

Spor Toto Süper Lig’deki temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor’un taraftar grubu Grup Şimşeklerin başkanı Fatih Aslan Kestelspor için yayınladığı tebrik mesajında, “Kestel spor ligin bitimine 5 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Bizler Grup Şimşekler olarak 3 yıldır Kestelspor’u destekledik. Amatör maçlarda şehrimizin hangi takımı olursa olsun iddialı durumu olduğu zaman her türlü Grup Şimşekler olarak takım ayırmaksızın desteklemeye ekibim ve ben hazırız. Her zaman bunu üstüne basarak söylüyorum. Bizim asıl takımımız Alanyasporumuz. Mutluyum, huzurluyum ve şehrime değerli abilerimle her kulvarda elimden geldiğince hizmet etmeye devam edeceğim. Bu süreçte Kestelspor’u BAL ligine taşıyan başta Levent Uğur başkanımız olmak üzere değerli yönetim kurulunu ve teknik ekibi başarılarından dolayı şahsım ve Grup Şimşekler adına tebrik eder başarılarının devamını dilerim” dedi.

ASLAN’DAN KESTEL HALKINA ÇAĞRI

Açıklamasının ardından kısa bir serzenişi olduğunu belirten Grup Şimşekler’in başkanı Aslan, “Kestelspor’un maçlarında destek amaçlı çok az sayıda Kestelli bulunuyor. Buradan Kestel halkına sesleniyorum. Bundan sonraki karşılaşmalarda inşallah maçlara gelerek temsilcimiz Kestelspor’a sizler de destekçi olursunuz” diye konuştu.

banner111

 

 

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2019, 18:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83