Hasan Çavuşoğlu'ndan Vagner Love açıklaması

Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu sessizliğini bozdu. Çavuşoğlu, "Kulübümüzde bugüne kadar hiçbir oyuncunun alacağı kalmamıştır." dedi.

Hasan Çavuşoğlu'ndan Vagner Love açıklaması
Aytemiz Alanyaspor'un yıldız futbolcusu Vagner Love resmen Beşiktaş'a transfer oldu. Dün gece İstanbul'a giden Love'ın bugün resmi imzayı atması bekleniyor. 

Vagner Love'ın yılan hikayesine dönen transfer sürecinde birçok tartışma da yaşandı. Brezilyalı yıldız alacaklarının ödenmediği gerekçesi ile Başkan Hasan Çavuşoğlu'na çıkışmış ve gecikmiş maaşlarının ödenmesini istemişti. Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu konuyla ilgili sessizliğini bugün bozdu.

Aytemiz Alanyaspor'un resmi sosyal medya hesapları üzerinden açıklama yapan Başkan Çavuşoğlu, "Vagner Alanya'ya geldiği zaman 'tatile geldi' dediler ama şimdi Beşiktaş'a transfer oldu. Hayırlı olsun." dedi.

Vagner Love'ın alacakları ile ilgili açıklamalarını talihsizlik olarak değerlendiren Çavuşoğlu, "Alnımız açık. Vagner'in açıklamasının talihsiz olduğunu düşünüyorum. Kulübümüzde bugüne kadar hiçbir oyuncunun alacağı kalmamıştır. Bizde bir maaş alacağı vardı. Umarım o da hatasının farkına vararak bu talihsiz açıklamasını düzeltecektir." diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2018, 14:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83