Haydi Alanya! Kanarya avı zamanı

Kadıköy de 1 puan aldığımız Fenerbahçe'yi kendi evimizden eli boş göndermek için sahaya çıkıyoruz.

Haydi Alanya! Kanarya avı zamanı

Saffet Susiç'in göreve gelmesi ile yükselişe geçen ve 4 maçta 7 puan alarak düşme hattı ile arasını açan Aytemiz Alanyaspor, Şampiyonluk şansı azalan ve geçtiğimiz hafta Osmanlıspor'u son dakika golü ile yenen Fenerbahçe'yi ağırlıyor.

banner111
'EKSİK LİSTESİ'

Aytemiz Alanyaspor bu akşam saat 20:00'da Bahçeşehir Okulları Arena'da Fenerbahçe ile karşılaşacak. Fenerbahçe'de sakat olan Volkan Demirel ve Simon Kjaer'in yanı sıra cezalı olan Hasan Ali Kaldırım ve Joseph De Souza'da bu maçta forma giyemeyecek. Aytemiz Alanyaspor'da ise Cenk Ahmet Alkılıç ve Deniz vural bu maçta yer alamıyacak.

'HAKEMLER TECRÜBELİ'

Aytemiz Alanyaspor ve Fenerbahçe mücadelesinin hakemi Ali Palabıyık oldu. FİFA kokartlı tecrübeli hakemin yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Baki Tuncay Akın yapacak. Maç BeIN SPORTS 1'den naklen ekranlara gelecek.

'2008'DEN BERİ KAZANAMIYORLAR'

Aytemiz Alanyaspor Fenerbahçe ile daha önce 4 kez karşılaştı. Bu maçlarda Alanyaspor ve Fenerbahçe'nin birer galibiyeti bulunurken 2 maç ise berabere tamamlandı. 2008 yılında Türkiye Kupası'nda oynanan mücadelede Fenerbahçe o zaman alt ligdeki Alanyaspor'u 10 - 3 yenmişti. Bu tarihten sonra ise Alanyaspor Fenerbahçe'ye galibiyet yüzü göstermedi. 2014 yılında oynanan hazırlık maçında Alanyaspor rakibini 2-1 yenmişti. bir yıl sonra oynanan hazırlık maçı ise 2-2 berabere bitmişti. Ligin ilk yarısında oynanan mücadelede ise Alanyaspor Kadıköy'den 1 puan çıkarmıştı. Alanyaspor Mehmet Topal'dan yediği gole Daniel Candeias'la cevap vermiş ve maç 1-1 sonuçlanmıştı.


Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2017, 09:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83