Haydi Alanya! Spor zamanı

Sporun ve sporcunun gelişimi için yatırım ve hizmetlere imza atan Alanya Belediyespor, gençlerin ve çocukların sporla yetişen, spor ahlakı ve spor kültürüne sahip bireyler olması için çalışmalarını sürdürüyor.

Haydi Alanya! Spor zamanı
Alanya Belediyespor tarafından her yaz döneminde düzenlenip futboldan jimnastiğe kadar 8 farklı branşta öğrencilere hizmet verecek olan Yaz Spor Okulları kayıtları başladı. Voleybol, futbol, basketbol, tenis, jimnastik, box, step aerobik, kıck box branşlarında açılan kurslardan yaz boyu gençler ve çocuklar yararlanabilecekler. Futbol yaz okulu kayıtları Oba’da bulunan Sadullahoğlu Sahası’nda, diğer tüm branşların kayıtları 75. Yıl Spor Salonu’nda yapılıyor. Vatandaşlar ilgilendikleri branşlarla ilgili ayrıntılı bilgi almak için haberin ekinde yer alan görseldeki telefon numaralarından bilgi edinebilirler.




“SPOR SAĞLIK DEMEKTİR”


Alanya Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Erken, sporun sağlık ve mutluluk olduğunu söyleyerek, “Gençlerimiz ve çocuklarımızın daha sağlıklı ve mutlu olmaları için imkanlarımızı sonuna kadar sunmaya devam edeceğiz.” dedi. Alanya Belediyespor, Atatürk’ün ‘Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur’ sözünden hareketle sporsal faaliyetler kapsamında her yıl binlerce öğrenciye hizmet veriyor.

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2017, 16:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83